FILMEZZUNK.HU

Vérbeli krimit ígér a Wind River legújabb előzetese

3063

Wind River (2017) – Előzetes

A Wind River Taylor Sheridan tematikus trilógiájának harmadik filmje, egyben az első, melynek nem csak a forgatókönyvét szerezte, de maga is rendezte. A trilógia korábbi darabjai: Sicario – A bérgyilkos, A préri urai. Mindhárom film az amerikai határvidéken játszódik. Elizabeth Olsen és Chris Pine csatlakozott a tervezethez. Eredetileg Chris Pine alakította volna a férfi főszerepet, azonban Pine kiszállt a filmből és őt váltotta Jeremy Renner. A zenét Nick Cave és Warren Ellis szerezte.

Wind River (2017) - Előzetes

Renner játssza Cory Lambertet, az indián rezervátumban ügyködő természeti értékekért felelős ügynököt. Amikor a területen fiatal női holttestre bukkannak az Olsen által alakított FBI nyomozóval együtt próbál pontot tenni az ügy végére. A hölgy újonc és ez az első komolyabb ügye, meg kell birkóznia a kemény télies idővel is.

A Wind River világpremierje a 2017-es Sundance Filmfesztiválon volt. A produkciót kimondottan pozitívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon jelenleg 83 százalékon áll (2017. július).

Mozibemutató: 2017. augusztus 4.

(Forrás: Filmdroid)

Mentés


Article Tags: · · · · ·