FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.08.10-től) – Támadnak a hangulatjelek!

Heti mozibemutatók (2017.08.10-től) – Támadnak a hangulatjelek!

5958

Heti mozibemutatók – 2017. augusztus 10-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Életre kelnek a telefonokban található hangulatjelek, megfáradt anyukák tartanak egy görbe estet, érkezik egy már-már szokásosnak mondható francia vígjáték, de még a horrorisztikus Annabelle is visszatér. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Az Emoji-film (The Emoji Movie)

A történet szerint az okostelefonok applikációi mögött egy teljes világ húzódik meg, mely az Emojiknak ad otthont. Ebben a világban egy emojinak csak egy arckifejezése van, ez alól csak Gene képez kivételt, akinek ez képessége alaposan megnehezíti a dolgát. Barátaival, Hi-5-val és Jailbreakkel epikus kalandra indulnak, hogy megtalálják a programsort, ami Gene-t is “normálissá” teheti. Amikor az emojikat hatalmas veszélybe kerülnek, a három barátra hárul a feladat, hogy megmentsék a világukat, mielőtt végleg törölnék őket. 

Korhatár: 6+
Stílus: animációs
Nemzet: amerikai
Hossz: 86 perc
Rendező: Anthony Leondis

Anyák elszabadulva (Fun Mom Dinner)

Négy anya – akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak – elhatározzák, hogy összehoznak egy lazulós csajos estét, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak úgy a vacsi mellett, hogy sem a férjeik sem a gyerekeik nem mennek az agyukra. A vacsoravendégek: a nemrég elvált Jamie (Molly Shannon), a „szuperanyu” Melanie (Bridget Everett), a túlstresszelt Emily (Katie Aselton) és legjobb barátja, a szabadszellemű és öntörvényű Kate (Toni Collette), aki el sem hiszi, hogy Emily rá tudta venni arra, hogy elmenjen velük mulatni.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 78 perc
Rendező: Alethea Jones

Bébibumm (Telle mére, telle fille)

Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne. A helyzet akkor sem változik, amikor Avril terhes lesz. Anyja ugyanis erre is képes rálicitálni: bár a véletlennek köszönhetően, de ő is teherbe esik. Anya és lánya így együtt néz az áldott hónapok elé.

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték
Nemzet: francia
Hossz: 94 perc
Rendező: Noémie Saglio

Annabelle 2. – A teremtés (Annabelle 2)

Lányuk tragikus halála után néhány évvel, egy babakészítő és felesége egy apácát és néhány fiatal lányt látnak vendégül a helyi árvaházból, akik csakhamar a babakészítő megszállott teremtményének, Annabelle célpontjaivá válnak.

Annabelle 2. - A teremtés (Annabelle 2)

Korhatár: 18+
Stílus: horror
Nemzet: amerikai
Hossz: 109 perc
Rendező: David F. Sandberg

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

 //milos//

Article Tags: · · · · · ·