FILMEZZUNK.HU
Tom Cruise súlyos sérülése miatt hónapokig áll a Mission Impossible 6 forgatása

Tom Cruise súlyos sérülése miatt hónapokig áll a Mission Impossible 6 forgatása

2326

Addig áll a Mission Impossible 6 forgatása, amíg Cruise fel nem épül

Néhány nappal ezelőtt Tom Cruise a Mission Impossible 6. felvonásának a forgatásán megsérült. Azóta több híresztelés is napvilágot látott, miszerint a felépülés akár három hónapot is igénybe vehet, ami kihathat a 2018. július 27-re kitűzött bemutatóra is. Márpedig a munkálatok nem állhatnak heteket, hiszen a többi résztvevőnek is akad más dolga, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Simon Pegg és Jeremy Renner sem lógatja a lábát, eléggé keresett személynek számítanak a filmiparban.

Az 55 éves színész szereti maga eljátszani a saját filmjei akciójelenetét – már amik kivitelezhetőek –, sose használ dublőrt. Most is maga próbálta megcsinálni a trükköt: egy állványról akart átugrani egy háztetőre, de rövid lett az ugrás és nekicsapódott a falnak. Az ütközés közben eltörte a bokáját, a The Sun szerint négy hónapba is beletelhet, mire folytathatják a forgatást.

A Paramount végre hivatalos közleményt tett közzé, bár elég szűkszavúak voltak. A produkció egy időre lepihen, legalábbis addig, amíg Cruise fel nem épül. A kitűzött premieren nem változtatnak. És hozzáteszik, hogy a színész köszöni a jókívánságokat.

(Forrás: Filmdroid)

Article Tags: · ·