FILMEZZUNK.HU

Baromi ütős lett A Viszkis-film legújabb előzetese

3551

Viszkis (2017) – Előzetes

Eléggé sokan nézték meg a Kincsemet és a Pappa Pia is szépen indított. A következő gigapénzből készült magyar film a Viszkis című produkció lesz, amelyet Antal Nimród dirigált. Rengetegen emlékezhetnek még Ambrus Attilára, aki több pénzintézetet is kifosztott, a rendőrség markaiból rendre kicsúszott és a sajtó gyakorlatilag kifigurázta az egészet, az emberek egy része pedig már a bűnözőnek drukkolt.

Viszkis (2017) - Előzetes

Jelenet A Viszkis című filmből

Egy izgalmas élet látványos, vad üldözésekkel, akciójelenetekkel teli története – úgy, ahogy csak az immár legendás Kontroll és a Predators – Ragadozók rendezője, Antal Nimród tudja elmesélni.

Ambrus Attila félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének. De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.

Szalay Bence alakítja a címszereplőt, Móga Piroska, Schenider Zoltán, Gazsó György és Klem Viktor is játszik a produkciót. A zenét a Yonderbou szolgáltatta. Bemutató november 23. Fent látható az előzetes.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · ·