FILMEZZUNK.HU
7 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

7 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

4006

Mozifilmek novemberben

A héten beköszöntő november is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Bemutatják például a Marvel univerzum következő nagy dobását, két nagy szabású magyar alkotás is megpróbál a nézők kegyeibe férkőzni, Poirot a híres vonaton fog nyomozni, míg a DC egy filmbe gyűjti az összes szuperhősét. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1) Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok, 2017)

Thor fogságba esett az univerzum egy távoli szegletében, azonban ezúttal fegyvertelnül, a Mjölnir nélkül kell helyt állnia. Ha meg akarja óvni népét a pusztulástól, vissza kell térnie Asgardba, hogy megállítsa a Ragnarököt, és vele együtt a kegyetlen Helát, aki ki akarja irtani a teljes asgardi civilizációt. Előbb azonban túl kell élni egy gladiátor összecsapást, melyben ellenfele nem más, mint korábbi társa, és egyben a Bosszúállók tagja, Hulk.

Magyar mozibemutató: 2017. november 2.

2) Budapest Noir (2017)

Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Magyar mozibemutató: 2017. november 2.

3) Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express, 2017)

Tizenhárom egymásnak teljesen idegen utazó, a fényűző Orient Expressen, összezárva. Köztük pedig egy gyilkos bujkál. Vajon sikerül-e megtalálni őt, mielőtt teljesen elszabadul?

Magyar mozibemutató: 2017. november 9.

4) Rossz anyák karácsonya (A Bad Moms Christmas, 2017)

A túlstresszelt anyák visszatérnek! A bevállalós trió, úgy mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn ismét szembe megy az árral, és tesznek magasról a karácsonyi hagyományokra. A fergeteges vígjáték folytatásában az anyukák anyukái is megjelennek a színen, akiket olyan fantasztikus komikák alakítanak, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cherly Hines. A ROSSZ ANYÁK KARÁCSONYA novembertől a mozikban! Ott a helyed!

Magyar mozibemutató: 2017. november 9.

5) Az Igazság Ligája (Justice League, 2017)

Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Magyar mozibemutató: 2017. november 16.

6) A Viszkis (2017)

Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával…

Magyar mozibemutató: 2017. november 23.

7) Paddington 2. (Paddington 2, 2017)

Paddington boldog életet él a Brown családnál, a helyi kis közösség kedvelt figurája. Különféle munkákat vállal, hogy egy kis pénzt gyűjtsön Lucy néni századik születésnapi ajándékára. Sikerül is megszereznie a tökéletes meglepetést, ám az ajándéknak lába kél…

Magyar mozibemutató: 2017. november 30.

20 népszerű film, amit kitiltottak a mozikból

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · ·