FILMEZZUNK.HU
Kevin Spacey bejelentette, hogy homoszexuális

Kevin Spacey bejelentette, hogy homoszexuális

3381

Kevin Spacey bevallotta, hogy meleg

A Weinstein botrány miatt egy újabb zaklatás részleteire derült fény az elmúlt néhány órában, melynek főszereplői Kevin Spacey és Anthony Rapp színész, akit az Oscar-díjas színész zaklatott még 1986-ban.

Igen, az elmúlt néhány óra olyan fordulatokhoz vezetett, hogy kiderült, hogy az eddig biszexuálisnak vélt Spacey bejelentette, hogy ezúttal meleg férfiként éli életét. Először beszélt homoszexualitásáról Kevin Spacey Oscar-díjas amerikai színész, egyszersmind bocsánatot kért egy kollégájától, aki azt állítja, hogy még gyermekkorában Spacey szexuálisan zaklatta őt egy házibulin.

“Ahogy azt a hozzám legközelebb állóbbak tudják, eddigi életem során férfiakkal és nőkkel is volt már kapcsolatom”

– írta az 58 éves színész vasárnap a Twitteren, hozzátéve, hogy úgy döntött, ezentúl meleg férfiként éli az életét.

Kevin Spacey bejelentette, hogy homoszexuális

Anthony Rapp

Spacey azután szólalt meg, hogy egy színésztársa, Anthony Rapp egy interjúban azt állította, hogy Spacey szexuálisan zaklatta őt 1986-ban. A BuzzFeed amerikai hírportálnak Rapp felidézte, hogy 14 éves volt, amikor együtt játszott a Broadway-n Spaceyvel, akinek az otthonába is ellátogatott egy házibulira. Miután a parti véget ért és a vendégek elmentek, az akkor 26 éves és szemlátomást ittas Spacey lefektette a fiút egy ágyra és ráfeküdt a testével. Rappnek sikerült kiszabadulnia a színész szorításából, és elhagynia a lakást.

A kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey a Twitteren azt írta, nem emlékszik a Rapp által elmondottakra, de mint fogalmazott: “ha valóban úgy viselkedtem, ahogy leírta, akkor őszinte bocsánatkéréssel tartozom neki az elfogadhatatlan ittas viselkedésemért, és bocsánatot kérek tőle azokért az érzésekért, amelyekkel meg kellett küzdenie az elmúlt években“.

(Forrás: acinemania.com és ujszo.com)


Article Tags: · ·