FILMEZZUNK.HU
Teljesen kivágják Kevin Spacey-t A világ összes pénzéből

Teljesen kivágják Kevin Spacey-t A világ összes pénzéből

3582

Kevin Spacey-t kivágják A világ összes pénzéből

Bár a Ridley Scott rendezte igaz történetre épülő drámai krimi már teljesen készen van, ráadásul a decemberi premierdátumot is jó ideje kitűzték, a Sony Pictures drasztikus lépést hozott az egyik főszerepben feltűnő Kevin Spacey miatt. A színészt utólag teljesen kivágják a filmből, helyére Christopher Plummer kerül – írja a Filmtekercs.

Kevin Spacey körül is kirobbanó szexuális zaklatásos botrány jó ideje egyértelművé tette, hogy a színész további karrierje gyakorlatilag megszűnt létezni, már több stúdió is elhatárolódott tőle. A Netflix kirúgta a főszerepet alakító Spacey-t a Kártyavár című politikai sorozatából, ráadásul a szintén vele készített Gore című életrajzi dráma, amely már eljutott az utómunkálatokig is piros jelzést kapott.

Kevin Spacey legjobb filmjei

Kevin Spacey karrierjének lőttek?

A Sony Pictures azonban egy ezeknél sokkal nagyobb dolgot lépett meg: Ridley Scott A világ összes pénze című filmjéből teljesen kivágják a színészt, aki a milliárdos Jean Paul Getty-t alakítja sokak szerint Oscar-várományos minőségben. Hogy a szobor persze elúszott, az hetek óta biztos, most pedig ott tartunk, hogy bár decemberben be kellene mutatni a filmet, újabb forgatási napok jönnek.

Kevin Spacey-t úgy ahogy van kivágják a filmből és a helyére lépő Christopher Plummer-rel újraforgatják az összes jelenetet, amelyben a karakter megjelenik. A következő két hét elvileg elegendő lesz arra, hogy Spacey-t lecseréljék Plummer-re, ez azonban természetesen azt is jelenti, hogy a többi színész, köztük Mark Wahlberg és Michelle Williams is visszatér a produkcióhoz. Új színész és plusz forgatás. A Sony nem bízza a dolgot a véletlenre.

A film előzetese, Kevin Spacey-vel:

(Forrás: Filmtekercs)


Article Tags: · · · · ·