FILMEZZUNK.HU
Jake Gyllenhaal lehet az új Batman

Jake Gyllenhaal lehet az új Batman!

1890

Jake Gyllenhaal lehet az új Batman

Néhány napja kapott szárnyra a hír, hogy az önálló Batman-film rendezője Ben Affleck helyett mást szeretne a film főszerepére, máris bedobta az első nevet. – írja a mafab

A produkcióhoz közeli forrás szerint Matt Reeves (A majmok bolygója: HáborúJake Gyllenhaalt szeretné látni a potenciálisan trilógiának tervezett Batman-filmben. Az értesülést sem a stúdió, sem a színész nem erősítette meg, máris rajongók hada állt be az ötlet mögé.

Jake Gyllenhaal lehet az új Batman

Jake Gyllenhaal lehet az új Batman

A forrás szerint Affleck már az év elején megegyezett a stúdióval, hogy kiszállna a DCEU-ból, és mivel már csak egy filmre szóló szerződése van, ezt akár meg is teheti. Eközben a Warner azt tervezi, hogy a DC moziverzumtól független szólófilmekkel rukkol elő, gyakorlatilag erre szerződtették Reevest is, vagy akár Josh Whedont, aki a Batgril direktori székét kapta, de tervbe van a Joker-szólófilm és számos további projekt is. A Warner célja, hogy a Foxhoz hasonlóan olyan produkciókkal rukkoljon elő, mint a Deadpool vagy a Logan, melyek az X-Men franchise oldalhajtásai, és gyakorlatilag alig kapcsolódnak a fősodorhoz.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a The Batman, egyelőre nincsenek információk.  – összegez a mafab.hu

(Forrás: mafab)


Article Tags: · · · ·