FILMEZZUNK.HU

Nézzétek meg a Ferdinánd legújabb magyar nyelvű előzetesét!

3105

Ferdinánd (Ferdinand, 2017) – Előzetes

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet…

A Jégkorszak-filmek és a Rio alkotói új animációs vígjátéka legalább olyan népszerűvé teszi majd a bikákat, mint a motkányokat tette… A humort a Koszorúslányok, Női szervek és A kém rendezőjének produceri közreműködése is garantálja.

Ferdinánd (Ferdinand, 2017) - Előzetes

Érdekességek:

  • Svédországban minden Karácsonykor a leadják a Ferdinand című rövid tévéműsort, mely még napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, és sok családban szabályosan tradíciója van.
  • A Disney Ferdinand the Bull címmel 1938-ban már kiadott egy animációs rövidfilmet, mely ugyanazon a könyvön alapult, mint a 2017-ben bemutatásra kerülő Ferdinánd.
  • A Fox 2013-ban jelentette be hivatalosan a filmet. A premierdátumot ekkor 2017. áprilisára tűzték ki, azonban végül a bemutatót végül december 15-re halasztották. A Ferdinand így ugyanazon a hétvégén kerül majd a mozikba, mint a Star Wars VIII.

Amerikai mozibemutató: 2017. december 15.

(Forrás: filmdroid.hu és mafab.hu)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · ·