FILMEZZUNK.HU

Hugh Jackman zseniálisat alakít A legnagyobb showman magyar előzetesében

5997

A legnagyobb showman (The Greatest Showman, 2017) – Előzetes

A legnagyobb showman főszereplője P. T. Barnum a 19. század egyik legismertebb showman-je, illetve cirkuszosa volt. Jellemző volt rá, hogy nagy hírverést keltett az előadásainak és mindent megtett, hogy becsalogassa az embereket. 2009-ben kezdtek hozzá a róla szóló film tervezgetéséhez és már akkor Hugh Jackman volt a főszereplő.

The Greatest Showman (2017) - Előzetes

Michael Gracey reklámrendező és effektmestert 2011-ben nyerték meg a produkció ledirigálására. Rebecca Ferguson, Zac Efron, Michelle Williams és Zendaya csatlakozott Jackmanhez. A forgatókönyvön Jenny Bicks dolgozott, amelyet Bill Condon csiszolgatott. Számítani lehet rá, hogy dalra fakadnak és táncra perdülnek a karakterek. Az előzetes vidám, szép színes filmet ígér, pont ilyesmit részesítenek előnyben az emberek karácsonykor.

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman – egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum. (Intercom)

Magyar mozibemutató: 2017. december 28.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·