FILMEZZUNK.HU
7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

9224

Filmajánló szombat estére

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó heted volt, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Férj és férj (Viasat3, 18:40)

Larry (Kevin James) és Chuck (Adam Sandler) jó cimborák, barátságuk annak köszönhető, hogy mindketten tűzoltók. Az egyik tűzeset során Larry megmenti Chuck életét. A férfi nagyon szeretné valahogy meghálálni ezt a nemes tettet. Larry meg is találja a módját, egy “kis” szívességet kér Chucktól. El kellene játszaniuk, hogy ők egy homoszexuális pár, ugyanis a bürokrácia így engedélyezné Larrynek, hogy az elhunyt felesége helyett az életbiztosításának a kedvezményezettjei gyermekei legyenek. A terv jó, csakhogy az egyik hivatalnok gyanút fog. Larrynek és Chucknak valahogy bizonyítania kell szerelmüket. A botcsinálta élettársak egyik kínos szituációból a másikba csöppennek.

Férj és férj (2007)

Bridget Jones naplója (Film Café, 19:05)

A harmincas szingli Bridget Jones nem elégedett magával. Újévi fogadalmat tesz, miszerint leszámol rossz szokásaival, és rendbe szedi az életét: leszokik a cigiről és az italról, elkerüli a bajos pasikat, és végre talál magának valakit, akivel boldog tud lenni. A dolog azonban nehezebben indul, mint gondolná. Bridgetnek sok megpróbáltatást kell kiállnia, míg végre rájön, ki is való igazából neki.

Bridget Jones naplója /Bridget Jone’s Diary, 2001/

A főnököm lánya (SuperTV2, 19:10)

Tom teljesen odavan főnöke lányáért, a gyönyörű Lisáért. Amikor a lány áthívja magukhoz, hogy vigyázzon a család kedvencére, egy csodás bagolyra, Tom végre nyeregben érzi magát. Természetesen minden másként alakul, mint ahogyan azt elképzelte…

A főnököm lánya

A cipőbűvölő (Cool Tv, 20:55)

Max Simkin felmenői nyomdokaiba lépett, és cipőjavítóként dolgozik a több generáció óta a család tulajdonában levő New York-i boltban. A férfi nem találja a helyét, és egyre inkább úgy érzi, élete kicsúszik a kezei közül. Egy nap azonban rádöbben, hogy mágikus hatalommal bír, ugyanis képes “mások cipőiben járva”, más emberek szemén keresztül megismerni a világot.

A cipőbűvölő

A miniszter félrelép (Prime, 21:00)

Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának – de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális “kihívás” neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője. Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal… A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és… egy halott az ablak sarkában!

A miniszter félrelép

500 nap nyár (HBO2, 21:05)

Kereken ötszáz napot töltött együtt Summer (Zooey Deschanel ) és Tom (Joseph Gordon-Levitt), azonba a lány véget vetett kapcsolatuknak. Tom képtelen feldolgozni, hogy elmúlt a szerelmük, napról napra újragondolja a közösne töltött időket, hátha megtalálja a szakításuk okát, hogy mikor és miben hibázhatott. Az 500 nap nyár nem egy szerelmes történet, hanem történet a szerelemről.

500 nap nyár ((500) Days of Summer, 2009)

Szeretném, ha szeretnél (TV2, 22:40)

Mary Fiore (Jennifer Lopez) esküvőszervező, okos és gyönyörű, ám rendkívül magányos, mert egyszerűen fogalma sincs, hol keresse a nagy Őt. A megoldás sorsszerűen, egy elszabadult szemetes konténer képében érkezik, amely elgázolná Maryt, ha a jóképű gyermekorvos, Steve (Matthew McConaughey) nem menti meg az utolsó pillanatban. A találkozás varázsütésként éri, fülig beleszeret megmentőjébe. Ám hamarosan kiderül, hogy épp Steve esküvőjét szervezi, aki a dúsgazdag és szépséges Frant (Bridgette Wilson) készül elvenni.

Matthew McConaughey - Szeretném, ha szeretnél /Wedding Planner, 2001/

A 20 legjobb karácsonyi film, amit mindenképpen látnod kell

(Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·