Alien 5 hírek

Mégis elkészülhet az Alien 5?

2744

Alien 5 hírek

Újra borzolja a kedélyeket Neill Blomkamp (District 9)  elkaszált Alien-folytatása. A rajongók bíznak a Disney-ben. Miután Ridley Scott voltaképpen elgáncsolta az Alien 5-öt, és rávette a Foxot, hogy az Alien: Covenantra fókuszáljanak, úgy tűnt, végleg búcsút inthetünk egy hivatalos folytatásnak. – írja a mafab.hu

Csakhogy miután a Disney megvásárolta a Foxot, és ezzel a komplett Alien franchise-t is, ismét felcsillant a remény a rajongók előtt. Mindeközben a Fox nem erőlteti Scott következő előzményfilmjét, ugyanis a Covenant egyáltalán nem a várakozásoknak megfelelően teljesített a pénztáraknál.

Az Alien 5 körüli felhajtás motorja ezúttal Blomkamp Instagram csatornája, ahol a rendező eddig nem látott concept artokat osztott meg a követőivel a közvetlenül James Cameron-féle A bolygó neve: Halálután játszódó filmterve kapcsán. A képeket idelent tudjátok megnézni.

Alien 5 hírek

Alien 5 hírek

Alien 5 hírek

Vajon véletlen egybeesés, hogy akkor kerülnek nyilvánosságra a fotók, amikor épp szárnyra kapott a pletyka, hogy a Foxnál nem igazán számolnak Scott új filmtervével?

Abban biztosak vagyunk, hogy a Disney nem fogja parlagon hagyni az Alien-szériát, mindössze az a kérdés, hogy vajon Blomkamp megkapja-e a stúdiótól az esélyt. Amint lesz válasz a kérdésre, biztosan be fogunk számolni róla. 

15 Ridley Scott által rendezett film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download