FILMEZZUNK.HU
Filmajánló a hétvégére – 2016. december 10-11.

6 film szerda estére, amik garantáltan felvidámítanak

5118

Filmajánló szerda estére (01.10.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Bajos csajok (Paramount Channel, 19:00)

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A lány itt döbben rá, hogy ez a gimnázium és a gimnáziumi lányok sokkal durvábbak és kegyetlenebbek, mint a dzsungel. Ennek a dzsungelnek a vezetője Regina George (Rachel McAdams), aki az ármánykodás és összeesküvések mestere. Cadynek ebben a világban is meg kell tanulnia védekezni és harcolni.

Bajos csajok (2004)

A galaxis őrzői vol. 2. (HBO, 20:00)

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi apjáról is. A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

A galaxis őrzői 2.

A mindenttudó (Film Café, 21:00)

Mindenki találkozni akar a világsikert arató, Én és Isten című bestseller szerzőjével. A könyv sikerének titka, hogy minden generáció számára újraértelmezte a spiritualitást. A bogaras és zsémbes írónak, Arlen Fabernek azonban egyetlen porcikája sem kívánja a nagy felhajtást. Azt szeretné, ha békén hagynák, a személyiségét eddig sikerült titokban tartania. Ám minden megváltozik, amikor a könyvesbolt tulajdonos, Kris Lucas és Elizabeth, a gyermekét egyedül nevelő anya rájön arra, ki is ő valójában. Tőle várják ugyanis a megoldást a problémáikra. Arlennek azonban fogalma sincs, mit válaszoljon a kérdéseikre.

A mindenttudó

Örömapa 2. (Paramount Channel, 21:00)

George Banks úgy érzi, végre nyugodt élete lesz. Lánya férjhez ment – õ ugyan ellenezte -, és boldogan élnek férjével, tehát nincs ok panaszra. Ám egy nap minden nyugodalomnak vége, Annie és férje bejelentik, hogy gyerekük lesz. Ráadásul Banks felesége, Nina is közli az örömhírt, hogy kisbabát vár.

örömapa 2

Túl jó nő a csajom (SuperTV2, 21:00)

Kirk nem éppen a siker mintaképe: munkája unalmas, biztonsági őrként dolgozik egy reptéren, mivel nem sikerült még elérnie álmát, hogy pilóta lehessen. Kinézete sem éppen egy akcióhősé, és fellépése sem kifejezetten megnyerő. Ezért is lepődik meg hihetetlenül, mikor egy véletlennek köszönhetően megismerkedik a csinos Mollyval, akinek felkelti az érdeklődését. Nem érti, hogy egy ilyen jó nőnek hogy jöhet be egy ilyen béna pasi.

Túl jó nő a csajom

Bad boys – Mire jók a rosszfiúk? (TV2, 22:25)

Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nagyon különböző személyiségek, míg Mike a felvágós szépfiú, Marcus a nagydumás családapa. Nem pusztán barátok, de munkatársaik is, ugyanis együtt dolgoznak a Miami rendőrség kábítószeres osztályán. A rendőrség raktárából valakik ellopnak 100 millió dollárnyi heroint. Az egyik rabló, az egykori zsaru, Eddie Domingez már másnap elkezdi szórni a pénzt, arra viszont nem számít, hogy a luxus prosti, Max, Mike jó barátja, aki értesíti a nyomozót. Sajnos későn érkeznek a helyszínre, a morcos gengszterek mindenkit megöltek, egyedül a mosdóba menekült lányt, Julie-t nem tudták elkapni, aki csak Mike Lowrey-val hajlandó beszélni.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

10 meglepő érdekesség a Bad Boys című filmekről

(Történetek forrása)

//Milos//


Article Tags: · · · · · · ·