DiCaprio leszerződött Tarantino új filmjéhez!

DiCaprio leszerződött Tarantino új filmjéhez!

1275

DiCaprio leszerződött Tarantino új filmjéhez

Django elszabadul után ismét együtt dolgozik Quentin Tarantino és Leonardo DiCaprio. Leonardo DiCaprio az első színész, akiről kiderült, hogy feltűnik majd Tarantino 1969 munkacímen futó filmjében. – írja a mafab.hu

A történet 1969 nyarán, Los Angelesben játszódik majd, a sztori főhőse pedig egy tévészínész, aki egy sikeres sorozat után megpróbál utat törni Hollywoodba. Társa, aki egyben dublőre is ugyanerre vágyik. Mindeközben a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate halála, akit Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolt.

DiCaprio leszerződött Tarantino új filmjéhez!

A Django elszabadul után ismét együtt dolgozik Quentin Tarantino és Leonardo DiCaprio

A további szereplőkről továbbra is keveset tudunk, azonban egyre valószínűbb, hogy Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja. Ezen kívül csak a pletykákra tudunk hagyatkozni, felmerült egyebek mellett Brad PittJennifer LawrenceSamuel L. Jackson és Tom Cruise neve is.

Tarantino kilencedik filmje (Quentin Tarantino/1969 címnélküli filmje) stílusában az eddigi információk szerint a Ponyvaregény nyomdokain halad majd. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. A Sony a premiert 2019. augusztus 9-re tűzte ki. 

A 10 legjobb film Leonardo DiCaprio szereplésével

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download