FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (01.17.)

5 film szerda estére, amit nem szabad kihagynod

4125

Filmajánló szerda estére (01.17.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Colombiana (Film+, 18:55)

1992. Kolumbia. A kilencéves Cataleyának a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit. Ő is épp csak megússza a mészárlást, és gengszter nagybátyjával, Emilióval az Egyesült Államokba menekül. Tizenöt évvel később bérgyilkosként dolgozik neki. A névjegye – egy az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea – üzenet a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

Colombiana (Film+, 18:55)

Zorró legendája (AMC, 19:30)

Zorro álarcának örököse, Don Alejandro de la Vega legutóbbi kalandjuk óta feleségül vette a szépséges Elenát, fiuk, Joaquin pedig már 10 éves. A kisfiú rajong a hős Zorróért és nem is sejti, hogy apja a titokzatos fekete lovag. Elena viszont választás elé állítja férjét: vagy család, vagy hősködés. Don Alejandrónak pedig döntenie kell, hogy Kalifornia elesett emberein próbál-e meg segíteni, vagy családfői kötelességeit látja el inkább.

Zorró legendája (2005)

27 idegen igen (Super TV2, 21:00)

Jane egy segítőkész és fiatal nő, aki folyton esküvőkre és lakodalmakra jár, ám a saját kapcsolatai sehová sem tartanak. Titkon szerelmes a főnökébe, aki azonban Jane húgába, Tessbe szeret bele. Egy nap Jane két esküvő között ingázik, amikor találkozik Kevinnel, a riporterrel, aki úgy gondolja, remek sztorit írhatna Jane-ről. Mivel Kevin egy cinikus és mogorva fickó, az első pillanattól fogva ellenszenves lesz a nőnek. Amikor viszont a húga megkéri, hogy szervezze meg George és az ő esküvőjét, Jane élete talán boldog fordulatot vesz.

27 idegen igen / 27 Dresses, 2008/

Kémjátszma (Viasat3, 21:00)

Nathan Muir (Robert Redford) minden idők egyik legjobb CIA ügynöke volt, már csak pár napja maradt a nyugdíjazásáig. Tanítványával, Tom Bishoppal (Brad Pitt) hajdanán bejárták az egész világot. Muir már azt tervezgeti, hogy mivel fogja tölteni a jól megérdemelt pihenést, amikor megtudja, hogy Bishopot elfogták Pekingben, és kémkedés vádjával egy napon belül kivégzik. Megdöbbenten tapasztalja, hogy társát magára hagyja az ügynökség, mivel nem akarnak kockáztatni egy nemzetközi konfliktust. Muir ezt nem hagyhatja, és belevág élete legveszélyesebb küldetésébe.

Kémjátszma (Spy Game, 2001)

Az Argo-akció (Film+, 23:20)

1979-ben Iránban forradalom tört ki, és a dühös tömeg megostromolta az Egyesült Államok teheráni nagykövetségét. Hat embernek sikerült kicsúsznia az ostromból, és elmenekültek a kanadai nagykövethez, de csak napok vagy órák kérdése volt, hogy mikor akadnak a nyomukra. Tony Mendez (Ben Affleck), CIA ügynök békés polgári mentőakciót tervezett, hogy hamis útlevelekkel kicsempéssze őket az országból. A film megtörtént eseményeket dolgoz fel.

Az Argo-akció 2012

15 igaz történeten alapuló film, amit látnod kell

(Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · ·