FILMEZZUNK.HU

Háborúval fenyeget a Fekete Párduc új előzetese!

9669

Fekete Párduc (Black Panther, 2018) – Előzetes

A közönség remekül fogadta Chadwick Boseman alakítását az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, amihez nagyban hozzájárult, hogy a rendező Russo testvérek ennyi karakter között és a történetben is remek egyensúlyt teremtettek, egyidejűleg megfelelően bevezetve a Párduc karakterét a filmes univerzumba. Az előzetesen kívül a stúdió közzétett két fontos dolgot is a produkcióval kapcsolatban. Az egyikben elolvasható a hivatalos történet, míg a másikban a konkrét nevek és szerepük tudható meg.

Fekete Párduc (2018)

A Fekete Párduc hivatalos története:

Fekete Párduc avagy T’Challa az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően visszatér otthonába, az elszigetelt és igen fejlett afrikai országba Wakandába. Édesapja halála után ő örökölte a királyságot, így most beiktatására vár. Ennek a lépésnek azonban nem mindenki örül. A színen ugyanis egy régi ellenség üti fel a fejét, aki T’Challa-t királyként és szuperhősként is komolyan próbára teszi. Az ellenség nem csak Wakanda, hanem az egész világ sorsát igyekszik veszélybe sodorni. (mozi-filmek.hu)

Ezt elolvasva pedig azt is megtudhatod, hogy ki, kit fog alakítani:
  • Sterling K. Brown – N’Jobu – Egy karakter T’Challa múltjából
  • Lupita Nyong’o – Nakia – Egy wakandai harcos
  • Angela Bassett – Romonda – T’Challa édesanyja
  • Winston Duke – M’Baku, Man-Ape, Fekete Párduc egyik ellensége
  • Forest Whitaker – Zuri – Egy idősebb wakandai politikus
  • Daniel Kaluuya – W’Kabi – T’Challa egyik hűséges barátja
  • Martin Freeman – Everett K. Ross – T’Challa személyes testőrségének tagja, csak úgy, mint Danai Gurira és Florence Kasumba karaktere
  • Andy Serkis – Ulysses Klaw – Újabb visszatérő szereplő, aki a rossz oldalon áll majd.
  • Chadwick Boseman – Fekete Párduc/T’Challa

Fekete Párduc (2018)

A főszereplő Boseman még a tavalyi San Diego-i Comic-Conon mondott el néhány rejtelmes dolgot a nagyszabású mozival kapcsolatban:

Vicces, mert a kedvenc Marvel filmjeim pont a humorosabbak. Imádtam a Hangyát. Viszont a sötétebb jellegű szuperhősfilmek azok, amik a leginkább vonzanak, és amiket a leginkább szeretek. Tehát örülök, hogy nem leszek benne a Hangyában, és örülök, hogy a Fekete Párduc története kicsit komolyabb lesz. Ezt akartam elérni a kezdetektől. Ezt akartam csinálni. Úgy érzem, olyasmi felé haladunk, ahol mindig is lenni szerettem volna, amikor ilyen filmeket néztem. Nagyon izgalmas ezt csinálni. (puliwood.hu)

A filmet 2018. február 16-án fogják bemutatni az amerikai mozik.

(Címlapkép forrása; Forrás: mozi-filmek.hu)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·