FILMEZZUNK.HU
Kettő az egyben akcióthriller Dwayne Johnson új filmje

Kettő az egyben akcióthriller Dwayne Johnson új filmje

3681

Kettő az egyben akcióthriller Dwayne Johnson új filmje

Egyre több dolog derül ki Dwayne Johnson Felhőkarcoló című akcióthrilleréről. A dörzsöltebb moziba járók már eddig is sejtették, hogy a cselekmény középpontjában egy felhőkarcoló áll, és igazuk volt. Johnson olyan specialistát játszik, aki nemcsak háborús veterán és az FBI egykori túszmentője, de a felhőkarcolók legtapasztaltabb biztonsági szakértője is. A filmben a világ legmagasabb épületét, a Gyöngy fantázianevű kínai felhőkarcolót bízzák rá, amely kigyullad, s a balesetet hősünk nyakába varrják.

Ez még hagyján, de Johnson karakterének családja is a lángoló épületben reked, így egyszerre kell megmentenie szeretteit és kibogoznia a rejtélyes bűnesetet. Együtt vannak tehát a katasztrófafilm és az akcióthriller elemei, mindezt Johnson így pozicionálja Instagram-bejegyzésében:

„nem franchise, nem könyvadaptáció vagy létező márka megjelenítése, csak egy őrült kis ötlet, amiből szerintünk lélegzetelállító mozi született”.

A rendező és forgatókönyvíró az a Rawson Marshall Thurner, aki legutóbb a Központi hírszerzés című akcióvígjátékot készítette Johnsonnal, és 217 millió dollárt sikerült vele kaszálni. Hazai bemutató: 2018. július 12.

Dwayne Johnson óriásállatokkal küzd a Rampage új előzetesében!

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · · · · ·