FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Tomb Raider legújabb szinkronos előzetese!

5978

Tomb Raider (2018) – Előzetes

Miután a második Tomb Raider film megbukott a kasszáknál, a Paramount nem kívánta elkészíteni a folytatást. 2011-ben a GK Films szerezte meg a jogokat és már akkor megszellőztették, hogy afféle eredettörténetet akarnak tető alá hozni. 2013-ban az MGM-mel közösen láttak hozzá a tervezgetéshez, Marti Noxont állították rá a forgatókönyvre. 2015-ben a Warner is csatlakozott a projekthez, a szkriptet ekkor Evan Daugherty, a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) írója vette kezelésbe. Roar Uthaug norvég rendező lépdelt fel a fedélzetre, a történet pedig Geneva Robertson-Dworetkeze alatt nyerte el végső formáját.

Tomb Raider (2018) - Előzetes

2016 márciusában a direktor megerősítette, hogy a film a 2013-ban kiadott játékon fog alapulni. Daisy Ridley merült fel Lara Croft lehetséges megformálójaként, viszont a sok évvel korábban emlegetett Megan Fox nevét már fel sem hozták. Végül Alicia Vikander írhatta alá a szerződést. Walton Goggins lett Mathias Vogel atya, aki egyben a főgonosz. Daniel Wu formálhatja meg Lu Rent hajókapitányt, Dominic West pedig Lara apját testesíti meg.

Lara Croft kalandozó édesapja évekkel ezelőtt eltűnt. A kislányból 21 éves nő lett, de nincsenek célkitűzései vagy elképzelései. Biciklis futárként dolgozik London keleti részének kaotikus utcáin. Alig tudja fizetni az albérletet és a főiskola sem érdekli igazán. Dacosan saját útját feje után megy és nem akarja átvenni örökségét, a globális vállalatot, sőt, azzal a gondolattal sincs kibékülve, hogy édesapjának örökre nyoma veszett. Egyre jobban foglalkoztatják a körülmények, ezért elutazik arra a helyre, ahol utoljára látták apját: Japán partjai közelében található rejtélyes szigeten, ahol egy legendás sír található. Ahogy a helyzet veszélyessé válik Lara csakis éles eszére, hitére és makacsságára támaszkodhat. Az ismeretlenbe vezető kaland során sokkal többet kell nyújtania, mind eddig. És ha túléli ezt a kockázatos kalandot, kiérdemelheti a Tomb Raider (Sírfosztogató) nevet.

Magyar mozibemutató: 2018. március 15.

A 20 legjobban várt film 2018-ban

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·