Fergeteges vígjátékot ígér az Éjszakai játék legújabb előzetese!

3300

Éjszakai játék (Game Night, 2018) – Előzetes

Rahcel McAdams és Jason Bateman főszereplésével jön az Éjszakai játék című akció-vígjáték/krimi, amelyben egy csapat jó barát szokásos társasjátékestje kicsit máshogy alakul, mint szokott. Íme az előzetes, amely alapján akár van is miért várni a filmet.

Egy gyilkosos játék félre megy: nem a legeredetibb az ötlet, ugyanakkor mindig megbízható alap egy humoros és akció dús vígjátékhoz. Ezúttal egy pár jó barát rendszeresen megtartott játékestje siklik félre. Az egyikük kicsit izgalmasabbá tenné a megszokott játékokat, ezért emelve a téten egy ‘murder mystery’ keretein belül tenné próbára barátait. Az események azonban drasztikus fordulatot vesznek, csak hogy senki sem tudja, hol a határ játék és valóság között.

Éjszakai játék (Game Night, 2018) - Előzetes

A filmet John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezi, a forgatókönyvet pedig Mark Perez írja. A főszerepben Rahcel McAdams, Jason Bateman és Kyle Chandler. Mellettük szerepel még Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Chelsea Peretti, Danny Huston és Michael C. Hall.

És bár az előzetes alapján az Éjszakai játék nagyrészt a megszokott elemekkel dolgozik, mind humor, mint akció terén, főleg a színészek miatt úgy tűnik, hogy egy korrekt akció vígjátéknak nézünk elébe.

Game Night 2018 márciusában kerül a mozikba.

7 legjobb Rachel McAdams film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: Filmtekercs)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Nox App Player Download