FILMEZZUNK.HU

Pókember is feltűnik Tom Hardy Venomjában!

2045

Pókember is feltűnik Tom Hardy Venomjában

Az ősz egyik legnagyobb durranása lehet, és a producerei valószínűleg éppen ezért igyekeznek addig a legnagyobb titokban tartani a készítése körüli eseményeket. Ez-az azonban mégis kiszivárog a Venom (hazai bemutató: 2018 ősze) stúdióiból. – írja a Mafab.hu

Venom (2018)

A főszerepet játszó Tom Hardy például buzgó instagramozó, és a héten számos fotót közzétett, amelyen ő maga és a stáb különféle részlegei láthatóak: külön kép született Matthew Libatique operatőrrel, a kamerakezelő és a hangcsapattal, mindhez sok-sok köszönöm és „ti vagytok a legjobbak” típusú kommentár került: úgy tűnik, hogy a héten befejeződött az október közepén kezdődött forgatás.

Hardy egy korábbi – nagyon gyorsan törölt – instagram bejegyzés azt sejtette, hogy Carnage-dzsel kel majd megküzdenie, akit a starwarsos Riz Ahmed formálhat meg, de ez még csupán a rajongók feltételezése. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy Tom Holland (vagyis Pókember) – bár a pókszerkó nélkül – fel fog tűnni a filmben. Ahogy az is, hogy a képeken elképesztően kigyúrnak látszó Tom Hardy mellet Michelle Williams és Woody Harrelson is szerepet kap Pókember egyik főellenségének saját filmjében.

Hollywood nem viccel, jön Pókember vámpír spin-offja!

(Forrás: Mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·