FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson megint megrengette az internetet

Dwayne Johnson megint megrengette az internetet

2367

Dwayne Johnson megint megrengette az internetet

Kijött a Felhőkarcoló című akció- és katasztrófafilm első plakátja, és a netezők nem győzik kommentelni. A plakáton a Johnson által alakított karakter éppen egy daruról ugrik át a felhőkarcoló oldalán tátongó lyukba, ami megihlette a netes népművészeket. Többen is megrajzolták a Johnson által megtehető röppályát, és azt az eredményt kapták, hogy nem élheti túl az ugrást, mert vagy a pár emelettel lentebb tomboló tűzbe fog zuhanni, vagy az épület tövében a hideg kövezetre. Mások viszont megkönyörültek a pankrátorból lett filmsztáron, és meghosszabbították a darut, hogy biztosan beletaláljon a lyukba. A népművészek kreativitását bizonyítja, hogy a mémek között gif és videós animáció is helyet kapott.

A Felhőkarcolóban Johnson egy háborús veteránból lett biztonsági szakértőt alakít, akit azzal gyanúsítanak, hogy miatta gyulladt ki a világ legmagasabb épülete. Ráadásul hősünk családja is az egyik emeleten rekedt, ezért duplán motivált abban, hogy akcióba lendüljön. A filmet július 12-én mutatják be a hazai mozik!

A mémek itt tekinthetők meg: http://alt1037.radio.com/2018/02/06/the-rocks-skyscraper-movie-poster-is-breaking-the-internet/

Dwayne Johnson óriásállatokkal küzd a Rampage új előzetesében!

(UIP hírek)


Article Tags: · ·