FILMEZZUNK.HU
7 film vasárnap estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

7 film vasárnap estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

6701

Filmajánló vasárnap estére (02.25.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Kőagy őrnagy (Prime, 18:55)

Payne őrnagy alig két hete szabadult a seregből, s máris visszakerült arrogáns fellépése miatt. Egykori katonatársa a dutyiból azzal a feltétellel váltja ki, hogy kiképzője lesz egy diákcsapatnak, akik a katonai diákversenyen mindig utolsó helyen végeznek. A léha társaság, amint megízleli Payne őrnagy keresetlen stílusát, fellázad, és a legválogatottabb ötleteikkel próbálják az őrnagyot kikészíteni. Ám hamarosan rá kell jönniük, hogy a kőagyú őrnagynak hajósodronyból vannak az idegei és rendkívül kreatív, ha valami büntetést kell kiszabni. Az egyetlen fegyver ellene az iskola érzékeny és csinos tanárnője.

Kőagy őrnagy 1995

Megjött apuci (SuperTV2, 18:55)

Amikor Dusty (Mark Wahlberg) egykori felesége újra férjhez megy, a férfi belép a nő életébe, melyet szándékában áll fenekestül felforgatni. A mostohaapa, a jólelkű Brad még nem is sejti, mekkora rivalizálás veszi kezdetét Dusty érkezésével.

Megjött Apuci (Daddy's Home, 2015)

Aludj csak, én álmodom (Cool Tv, 19:55)

Lucy (Sandra Bullock) élete eléggé magányos, pedig szemrevaló lány. A metrón árulja a jegyeket, egyedüli boldogsága egy kedves fiú, aki minden nap elrobog előtte. Lucy véletlenül megmenti a vágányok közé esett fiú életét. Peternek (Peter Gallagher) hívják és ájultan talán még helyesebb: szerelem ez második látásra. Azonban a gond súlyosabb, Peter kómába esik. Lucy meglátogatja őt a kórházban, ahol a nővér Peter barátnőjeként mutatja be őt a családnak. Rögtön befogadják Lucyt, aki életében először érzi a család melegét. A családdal töltött idő alatt rájön, hogy beleszeretett Peter bátyjába, Jackbe (Bill Pullman). Mi fog történni, ha Peter végre felébred a kómából?

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sandra Bullock színésznőről

Baywatch (HBO, 20:00)

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Baywatch 2017

Már megint egy dilis amcsi film (AMC, 20:20)

Úristen, újra itt egy amerikai kamaszokról szóló film. Ebben is van minden, ami ehhez kell: túlfűtött tinédzserek, az iskola menő pasija, és persze a csúnya lány, aki a végére megszépül, és mindenkit levesz a lábáról. Na és persze ott a többi klisé is, amik nem maradhatnak ki egy első osztályú paródiából!

Már megint egy dilis amcsi film

Szerelem a Fehér Házban (Prime, 21:00)

A liberális Andrew Shepherd az Egyesült Államok elnöke. Már három éve ül az elnöki székben, s készül az új választásokra. A kampányidőszakban ismerkedik meg új barátnőjével, aki környezetvédelmi aktivista, s mélyen megveti a politikát. Andrew mégis úgy dönt, minden következményt vállal. Persze a várt és nem várt következmények sem maradnak el – a republikánus tábor támadásba lendül.

Szerelem a Fehér Házban (The American President, 1995)

Az ördög Pradát visel (TV2, 21:20)

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a külsőségek uralta világba. A Runaway magazin álomállása nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, főnöke pedig egyre elviselhetetlenebbé teszi számára a mindennapokat.

20 elképesztő érdekesség Az ördög Pradát visel című filmről

15 legromantikusabb film, amit mindenképpen látnod kell

(Történetek forrása)

//IceMan//


Article Tags: · · · · · · · · ·