FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (02.28)

6 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

5441

A hihetetlen család (Paramount Channel, 21:00)

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis a Mr. Irdatlan szerencsétlenkedése miatt kis híján tömegkatasztrófa történt, és az addig szuperhősüket kedvelő társadalom a sajtó propagandája miatt nem vállalja többet a veszélyt. Így a hősök kénytelenek beilleszkedni az átlagéletbe. Ám egy nap jelentkezik nála egy titkos megbízó, és a parkolópályára tett Mr. Inradtlan, és különleges képességekkel rendelkező családja újra akcióba lendül egy szigorúan bizalmas küldetésben egy távoli szigeten.

A hihetetlen család

Két tűz között (Mozi+, 21:00)

Harry Takser (Arnold Schwarzenegger) nappal egyszerű számítógépes szakemberként dolgozik, ám eközben a szupertitkos Omega csoport első osztályú ügynöke, akinek feladata, hogy megküzdjön a világot fenyegető gonosszal. Még felesége (Jamie Lee Curtis) és lánya (Eliza Dushku) sem tud Tasker titkos életéről. A játszma azonban személyessé válik, mikor a veszélyes terrorista, Salim Abu Aziz (Art Malik) elrabolja a titkosügynök családját, akinek így versenyt kell futnia az idővel, hogy megmentse szeretteit és azokat a milliókat, akiket Aziz ördögi terve fenyeget.

Két tűz között (True Lies, 1994)

Joker (Film+, 23:00)

Nick Wild (Jason Statham) egy profi Las Vegas-i testőr, de megvannak a saját gondjai a szerencsejátékkal. Miután az egyik barátját megveri egy szadista bandatag, Nick nem hagyja válasz nélkül az esetet. Ekkor azonban még nem tudja, hogy a támadó a helyi maffiafőnök fia. Nick egyik pillanatról a másikra az alvilág legsötétebb mélységeiben találja magát, miközben a maffia hajtóvadászatot indít ellene. A tét egyre nagyobb, azonban ez a játék csak kétféle módon érhet véget: mindent vagy semmit.

Joker

Jason Statham 10 legjobb filmje

(Történetek forrása)

//Milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·