FILMEZZUNK.HU
Clint Eastwood fia elcsodálkozott saját magán

Clint Eastwood fia elcsodálkozott saját magán

5994

Clint Eastwood fia elcsodálkozott saját magán

Le sem tudná tagadni Clint Eastwood, hogy fia, Scott az ő gyermeke, mert a 31 éves színész pontosan úgy néz ki, mint a négyszeres Oscar-díjas sztár fiatal korában. Scott Eastwood mostanában érik hollywoodi sztárrá, azaz kilép híres apja árnyékából, mert a Tűzgyűrű: Lázadás (hazai bemutató: 2018. április 5.) egyik főszereplőjeként komoly rajongótábort szerezhet magának. 

Scott kamasz kora óta színészkedik színpadon és képernyőn egyaránt, de ez az első olyan filmje, ami kasszasikerre van ítélve. Sok színész nem szereti megnézni magát a vele készült filmben, Scott azonban kivétel, mert a Tűzgyűrű: Lázadás rengeteg meglepetést tartogatott számára. „Mivel fantasztikus filmről van szó, szinte minden jelenetet sima zöld háttér előtt vettünk fel – mesélte egy ausztrál beszélgetős műsorban.

A hátteret meg az effektusokat utólag, számítógéppel pakolták körénk, ezért teljesen szürreális élmény volt megnézni a kész filmet. Alig ismertem magamra a kész jelenetekben.

Scott azt is elmesélte, hogy kezdetben nehéz dolga volt egy hollywoodi legenda fiaként, aki ráadásul szakasztott úgy néz ki, mint az apja. Szerencsére sok segítséget kapott a szakmából. Legfőbb mentora Matt Damon volt, aki jó tanácsokkal egyengette a pályafutását. Sokat merített mások sikersztorijából is. Apja mellett Leonardo DiCaprio és Harrison Ford az, akire fölnéz, de sokat merített Mark Wahlberg életújából is, aki börtönt is megjárt utcagyerekből lett szupersztár és sikeres üzletember.

10 filmsztár, aki egy véletlennek köszönheti a világhírnevet

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·