FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson „leverte” Jennifer Lopezt

Dwayne Johnson „leverte” Jennifer Lopezt

5514

Dwayne Johnson „leverte” Jennifer Lopezt

Ismét a Szikla, azaz Dwayne Johnson lett a közösségi média első számú sztárja, letaszítva Jennifer Lopezt a képzeletbeli trónról. A Hollywood Reporter Top Actors’ Chart nevű toplistája a sztárok Facebook-, Instagram, Twitter-, YouTube- és Google Plus-aktivitását összesíti, és ennek alapján állítja fel a rangsort. A folyton posztoló Johnson utoljára február 7-én volt No. 1., most megint ő lett az első.

Dwayne Johnson „leverte” Jennifer Lopezt

A diadalmas Szikla mögött így néz ki a tízes lista: Jennifer Lopez, Zendaya, Lupita Nyong’o, Kevin Hart, Dove Cameron, Gal Gadot, Will Smith, Finn Wolfhard, Chadwick Boseman. A mostani legnagyobb vesztes egyébként nem Lopez, hanem Milli Bobby Brown (a Netflixen futó Stranger Things sorozat sztárja), aki volt már első is, de most visszazuhant a 16. helyre.

Johnsont hamarosan a Felhőkarcoló (hazai bemutató: 2018. július 12.) című akció-katasztrófafilmben láthatjuk, amelyben exkommandós biztonsági szakértőként próbálja kimenteni családját a világ legmagasabb épületéből amelyet terroristák gyújtottak fel.

(UIP hírek)


Article Tags: · ·