FILMEZZUNK.HU

Látványorgiát ígér a Ready Player One végső előzetese!

10025

Ready Player One (2018) – Előzetes

Március végén végre a mozikba kerül az év egyik legjobban várt filmje, a Ready Player One. Bár az alkotók nem voltak szűkmarkúak a kampány során, a végső előzetes a legtöbb, amit a premierig látni fogunk a filmből. Ugyan 2011-ben jelent meg Ernest Cline regénye, de 2010-ben a Warner komoly csatát folytatott más stúdiókkal a jogokért. A szerző maga írta a forgatókönyvet, amelyen Eric Easonvégzett néhány simítást, majd még Zak Penn is dolgozott rajta egy picit. Steven Spielberg lépdelt fel a fedélzetre, nem csupán rendezőként vett részt a munkában, hanem a produceri feladatokat is ellátta.

Ready Player One (2018) - Előzetes

Spielberg Ready Player One-ja lesz 2018 legjobb scifije?

Tye Sheridan szerződött le a főszerepre. Artemis eljátszásáért Elle Fanning, Olivia Cooke és Lola Kirke is síkra szállt, amiből Cooke jött ki győztesen. Ben Mendelsohn lett a gonoszkodó Nolan Sorrento, Simon Pegg testesítheti meg Ogden Morrow-t és Mark Rylance játszhatja James Halliday-t.

A történet szerint a jövőben járunk, az emberiség nagy része az OÁZIS virtuális valóságban tevékenykedik. Ebben a virtuális valóságban lehet tanulni, dolgozni vagy akár szórakozni is. És ennek tervezője, Halliday rejtvényeket és nyomokat hagyott hátra, amelyeknek megtalálója és megfejtője hozzájuthat mesés vagyonához. De a vadászoknak (vagy ahogy a könyvben nevezik őket: nyesteknek) eléggé otthon kell lennie a 80-as években, hiszen a milliárdos odavolt ezért a korszakért.

Magyar mozibemutató: 2018. március 29.

A 12 legjobb Steven Spielberg által rendezett film

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·