FILMEZZUNK.HU
Filmajánló vasárnap estére (04.08.)

7 kihagyhatatlan film vasárnap estére

10698

Másnaposok (Viasat3, 21:00)

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka evesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kéztsegbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gontoltak vola.

Ed Helms érdekességek

A tehetséges Mr. Ripley (Dunat Tv, 21:05)

Tom Ripley (Matt Damon), a tehetséges, feltörekvő fiatalember az ötvenes évek vége felé azt a megbízást kapja egy New York-i hajómágnástól, hogy keresse meg és hozza vissza Olaszországba szökött fiát, Dickie-t (Jude Law), aki bohém életvitelével elpazarolja a családi vagyont. Tomnak nagy tehetsége van ahhoz, hogy megnyerje mások bizalmát, így könnyen összebarátkozik Dickie-vel. Hamarosan azonban nagyobb zsákmányra vet szemet.

Parker (RTL Klub, 22:50)

Parker (Jason Statham) hivatásos tolvajként a maga szabályai szerint játszik: lopni csak attól, akinek van bőven, nem bántani senkit, aki nem szolgált rá. Csakhogy a legutóbbi akciója során a társai átvágták, sőt, végleg el is akarták intézni. Ő azonban túléli és bosszút esküszik. Ebben csak a szegény, de ambiciózus Leslie-re (Jennifer Lopez) számíthat. A céljuk: revansot venni, megkaparintani egy pénzt, és mosolyogva elhagyni a terepet. Ha ez ilyen könnyű lenne…

Parker 2013

10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

(Történetek forrása)

//Spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·