FILMEZZUNK.HU
Filmajánló csütörtök estére (02.12.)

7 film csütörtök estére, amit nem szabad kihagynod

5395

Filmajánló csütörtök estére (02.12.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

Bunyó karácsonyig (Mozi+, 18:50)

Moses (Bud Spencer) a vadnyugat egyik legügyesebb és legádázabb fejvadásza. E dicső foglalkozással igyekszik eltartani népes családját. Jól jönne neki az 5000 dollár, amit az elvetemült Sam Stone (Boots Southerland) fejére tűztek ki. Moses házában váratlanul megjelenik testvére, Travis (Terence Hill), akit nem igazán kedvel. Moses szívesen szabadulna öccse társaságától, de képtelen lerázni. Ráadásul állandóan összetűzésbe keverednek. Sam Stone elfogása sem megy simán, mert mindig sikerül átejtenie a fivéreket.

Érdekességek a Bunyó karácsonyig című filmről

A tökéletes trükk (amc, 19:40)

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi kapcsolatukat, és egymás legnagyobb ellneségeivé válnak. Legfőbbb vágyunk, hogy legyőzzék a másikat, versengésükben minden eszköz megengedett.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Túl jó nő a csajom (SuperTV2, 21:00)

Kirk nem éppen a siker mintaképe: munkája unalmas, biztonsági őrként dolgozik egy reptéren, mivel nem sikerült még elérnie álmát, hogy pilóta lehessen. Kinézete sem éppen egy akcióhősé, és fellépése sem kifejezetten megnyerő. Ezért is lepődik meg hihetetlenül, mikor egy véletlennek köszönhetően megismerkedik a csinos Mollyval, akinek felkelti az érdeklődését. Nem érti, hogy egy ilyen jó nőnek hogy jöhet be egy ilyen béna pasi.

Túl jó nő a csajom

Az utolsó cserkész (Film+, 21:00)

Joe megkeseredett nyomozó, aki belefáradt a munkába. Egy nap felkérik, hogy védje meg Coryt, akit azonban minden igyekezete ellenére meggyilkolnak. A férfi összeáll Dixszel, Cory barátjával, az LA Stallions volt játékosával, hogy együtt derítsék ki, mi áll a gyilkosság hátterében. A nyomok messzire vezetnek, a bűn és a korrupció tengerébe.

Az utolsó cserkész 1991

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·