FILMEZZUNK.HU
Filmajánló csütörtök estére (02.12.)

7 film csütörtök estére, amit nem szabad kihagynod

5397

Lesz ez még így se! (Duna Tv, 22:20)

Az egyedül élő Melvin Udall (Jack Nicholson) a világ egyik legkiállhatatlanabb alakja. A kényszeres és mogorva öregember mestere annak, hogy keserítse meg mások életét, és hogyan legyen minél tapintatlanabb. A sors azonban kiszúr vele, és a szomszédját ért támadás miatt neki kell gondját viselnie a festő kutyájának, majd kedvenc pincérnőjének veszik nyoma törzshelyéről. Melvin kétségbeesetten próbálja meg visszazökkenteni életét a rendes kerékvágásba, ám próbálkozásai rendre kudarcba fulladnak. Egy különös hétvége azonban váratlan fordulatokat tartogat a számára.

Lesz ez még így se! (As Good As It Gets, 1997)

A kopasz osztag (Film+, 23:10)

Schmidt és Jenko épp csak kikerültek a rendőrakadémiáról, máris komoly feladatot kapnak: le kell leplezniük egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát. Tehetségükben ugyan sokan kételkednek, ők azonban mindent megtesznek a siker érdekében. Beépülnek egy gimnázium diákjai közé, a beilleszkedés azonban nem várt bonyodalmakat tartogat.

21 Jump Street - A kopasz osztag

Haláli fegyver (Viasat3, 23:15)

Egy volt nyomozót hidegre tesznek Los Angelesben, hogy azon melegében kicsalják tőle a hőn áhított mikrofilmet a kokainos süti receptjéről. Colt és Lüger – a pisztolynevű zsarupáros – a nyomukba ered, hogy még Bruce Willis-en is keresztülgázolva rázzák fel a kábult alvilágot. A Halálos fegyver, az Elemi ösztön és más bűnügyi filmek kacagtató paródiája a magyar mozikban is zajos sikert aratott fergeteges, senkit és semmit nem kímélő humorával.

Haláli fegyver (National Lampoon's Loaded Weapon, 1993)

14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

(Történetek forrása)

//Spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·