FILMEZZUNK.HU
Kiderült, miről szólt volna a Terminator: Genisys folytatása

Kiderült, miről szólt volna a Terminator: Genisys folytatása

1809

Kiderült, miről szólt volna a Terminator: Genisys folytatása

Terminátor: Genisys csúnya bukása után a stúdió elkaszálta a hivatalos folytatásokat, melyet követően a jogok visszakerültek James Cameronhoz, aki már javában dolgozik a következő Terminator-mozin, mely figyelmen kívül hagyja az összes T2 után készült epizódot, írja a mafab.hu. Most azonban az is kiderült, milyen irányban tervezték volna folytatni az alkotók a Gensisyt.

Kiderült, miről szólt volna a Terminator: Genisys folytatása

Valószínűleg a többség egyetért abban, hogy Az ítélet napját követő folytatások egyre csökkenő színvonalat mutattak, mely a Genisys-szel érte el csúcspontját. A film eléggé leszerepelt a kritikusok körében és a mozikasszáknál, így a tervezett folytatásokból végül semmi nem lett. A film egyik főszereplője, a John Connort alakító Jason Clarke a Collidernek adott interjújában azonban elárulta, milyen irányban haladt volna tovább a történet.

“A stúdiónak voltak tervei. Ha jól emlékszem, a második rész John sztorijára fókuszált volna, pontosabban arra, mi történt vele, miután elragadta a Skynet… hogy mi vált belőle, egy félig gép, félig emberi teremtmény. Itt kezdődött volna a folytatás, de ennyi az összes, amit tudok” – mondta.

Terminator 6 jelenleg az előkészületi fázisban tart, a forgatókönyv már megvan, Cameron producerként bábáskodik a projekt felett, míg a rendezői széket Tim Miller (Deadpool) kapta meg. A film, mely a producer szavaival élve visszatérést jelent az alapokhoz, 2019. július 25-én debütál a mozikban. Ami a szereplőket illeti, csak annyit biztos, hogy Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton feltűnésére is számíthatunk.

Így néznek ki a Terminátor sztárjai 33 évvel a bemutató után

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·