FILMEZZUNK.HU
Filmajánló vasárnap estére (04.15.)

7 film vasárnap estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

3876

Filmajánló vasárnap estére (04.15.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Nicsak, ki beszél? (SuperTV2, 18:50)

Mollie (Kristie Alley), a nagyszájú titkárnő gyermeket vár főnökétől, aki hallani sem akar a dologról és eszébe sincs elválni a feleségétől. A kilátástalannak tűnő jövő ellenére a nő megtartja a babát, s hamarosan megszületik a kis Mickey. Ám a gyermek megszületése után segítségre van szüksége, ezért épp kapóra jön James (John Travolta), a kissé infantilis taxisofőr, aki szívesen vigyáz a kisfiúra. És miközben Mollie a megfelelő apát kutatja gyermeke számára, Mikey már ki is választotta magának Jamest. De hogyan hozza ezt a felnőttek tudtára?

Nicsak, ki beszél? (1989)

A maszk (Cool Tv, 19:00)

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) nem a legszerencsésebb figura, sőt. Az ügyetlen és esendő banki alkalmazott éli szürke és eseménytelen életét, amit kutyájával, Milow-val oszt meg. Egy nap azonban egy furcsa, ősi maszk mindent megváltoztat: az értéktelennek tűnő faálarc ugyanis emberfeletti erőt kölcsönöz viselőjének. Stanleyből így egy szórakoztató, forgószél-szerű, ellenállhatatlan figura lesz, ám a maszk rossz kezekbe kerülve veszélyt is jelenthet. Stanley-n múlik, hogy mi lesz a titokzatos erő sorsa, és kié lesz a legszebb lány keze.

A Maszk (The Mask, 1994)

A nagy nap (RTL II, 19:10)

A fiatal vőlegénynek elég gond lenne maga az esküvő, ráadásul a család is épp most döntött úgy, hogy megőrül. Alejandro elvált nevelőszülei igyekeznek eljátszani a boldog párt. Mindezt nem nézi jó szemmel a nevelőapa új párja, akárcsak Alejandro testvérei sem. Eközben Alejandro mélyen vallásos vér szerinti anyja átrepül a fél világon, hogy jelen legyen az esküvőn, csakúgy, mint a fiatal menyasszony családja. A káosz garantált!

A nagy nap /Big Wedding, 2012/

40 nap és 40 éjszaka (Paramount Channel, 20:00)

Matt Sullivan (Josh Hartnett) utolsó nagy kapcsolata katasztrófával végződött, és szíve azóta is fáj, nem keresi a komoly kapcsolatokat. A kisfiúsan sármos, egyedülálló huszonéves weblap tervező rájön, hogy a gyógyír a legvalószínűtlenebb helyen vár rá: a nagyböjti áldozatban. Egy olyan srác, aki eddig képtelen volt bármit is befejezni, most úgy dönt, hogy elmegy addig, ameddig még senki emberfia, és fogadalmat tesz: semmi szex. 40 napon keresztül. Nincs tapi. Nincs smaci. Nincs előjáték. Nincs flört. Nincs önkielégítés. Úgy bizony: nincs semmi. Az önként vállalt szigor kezdetben remekül működik, Matt úgy érzi, ura önmagának. Ám minden veszélybe kerül, amikor találkozik álmai asszonyával, Ericával. A szexi és tüzes Erica egyszerűen megőrjíti Mattet. Így, amikor mindenki mérget venne arra, hogy Matt nem tudja befejezni, amit elkezdett, a fiú megpróbál kitartani, és reménykedik, hogy Erica is kitart.

40 nap és 40 éjszaka

Superhero Movie (amc, 20:25)

Rick Riker (Drake Bell) kész istencsapása, de hát mit lehet várni egy olyan sráctól, akit Albert nagybácsi (Leslie Nielsen) nevelt fel. Azon a napon, amikor feldúlja az állatkert kísérleti laboratóriumát, egy mutáns szitakötő a nyakába harap, s ettől gyökeresen megváltozik az élete. Szuperhőssé válik, és a nagy segítségben romba dönt mindent.

Superhero Movie

Édes kis semmiség (TV2, 21:20)

Christina (Cameron Diaz) és barátnői: Courtney (Christina Applegate) és Jane (Selma Blair) három szexi szingli, akik imádják az éjszakai életet. A város egyik legmenőbb szórakozóhelyén Christina váratlanul megismerkedik Peterrel, a tökéletes férfival. Miután Christina megtudja, hogy a kiszemelt úriember elhagyta a várost, Courtney-val autóba pattannak, hogy felkutassák. De a nagy Ő felé vezető rögös út csábító meglepetésekkel van kikövezve.

Édes kis semmiség

Ideggyogyó (Film Mánia, 22:55)

Ebben a fergeteges komédiában Dan Aykroyd és Walter Matthau gondoskodnak a mulattatásunkról. A komputer-kalózt börtönbüntetésre ítélik, ám sikerül munkaterápiára cserélnie a büntetését. Hamarosan azonban sikerül megszöknie és Beverly Hills felé veszi az irányt. Egy igen gazdag és sikeres pszichiátert “helyettesít”, átveszi a praxist a rendelőben és a rádió hullámain keresztül is, ahol tanácsokat ad a hozzáfordulóknak. Az igazi pszichiáter, ugyanis az idegösszeomlás szélén áll.

Ideggyogyó

15 érdekfeszítő film az életet megváltoztató utazásról

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · · ·