FILMEZZUNK.HU
Több jegy kelt el a Bosszúállók 3-ra, mint az előző 7 Marvel-filmre összesen

Több jegy kelt el a Bosszúállók 3-ra, mint az előző 7 Marvel-filmre összesen

4896

Több jegy kelt el a Bosszúállók 3-ra, mint az előző 7 Marvel-filmre összesen

Történelmi rekordot döntöttek a Bosszúállók: Végtelen háború előzetes jegyeladásai. A film ráduplázott a korábbi rekorderre, írja a mafab.hu. Néhány hete számoltunk be arról, hogy a Vételen háború megdöntötte a Fekete Párduc rekordját az előzetes jegyeladások tekintetében. Nos, mint az kiderült, ez még csak a kezdet volt.

Elképesztően nagy érdeklődés övezi a Bosszúállók 3-at, úgy tűnik, mindenki az elsők közt akarja látni a filmet. A Disney dörzsölheti a tenyerét, ugyanis elővételben már most több jegyet váltottak a produkcióra, mint a Marvel előző 7 filmjére összesen, ebbe beleértve a korábbi rekordert, a Fekete Párducot (melyre ráduplázott a Végtelen háború), a Thor: Ragnarököt, a Pókember: Hazatérést, a A galaxis őrzői vol. 2.-t, a Doctor Strange-t, az Amerika kapitány: Polgárháborút és A Hangyát. Ha összeadjuk ezen filmekre előzetesen elkelt mozijegyeket, a szám még mindig alacsonyabb lesz, mint a Bosszúállók 3 esetében.

Ilyen mutatók mellett könnyedén előfordulhat, hogy a Marvel történetében először 2 milliárd feletti összbevételre tehet szert egy szuperhősfilm. A Joe Russo és Anthony Russo rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Robert Downey Jr.Scarlett JohanssonBradley CooperBenedict CumberbatchVin DieselMark Ruffalo és Chris Hemsworth. A Bosszúállók: Végtelen háború árpilis 26-tól látható a hazai mozikban. Ti már megvettétek a jegyeteket?

30 film, melynek bevétele túlszárnyalta az 1 MILLIÁRD dollárt

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·