FILMEZZUNK.HU
Kamu forgatókönyvet kaptak a Végtelen háború színészei

Kamu forgatókönyvet kaptak a Végtelen háború színészei

1491

Kamu forgatókönyvet kaptak a Végtelen háború színészei

A Marvel nagyon titkolózik az új Bosszúállók-filmmel kapcsolatban, és minden eszközt megragadnak, hogy elejét vegyék a történet vagy bármilyen apró titok idő előtti kiszivárogtatásának, írja mafab.hu. De tényleg minden eszközt. Még azt is – amit Paul Bettany nemrég nyilatkozott egy interjúban -, hogy maguk a színészek sem tudják, pontosan milyen történetben is szerepelnek. Nehéz elhinni: a színészek mindegyike egy kamu forgatókönyvet kapott, telis-tele olyan jelentettel, amelyeket végül nem forgattak le, illetve olyan jelenetsorrenddel, aminek valószínűleg semmilyen köze sincs a film valódi történetéhez. Milyen jó érzés lehet odasétálni a rendezőhöz, és megkérdezni, hogy mikor forgatjátok le a forgatókönyv végét, mire azt válaszolja: azt? Azt nem fogjuk.

Bosszúállók 3: Fekete Párduc, Amerika Kapitány és Fekete Özvegy készen áll a háborúra

A Marvel talán még az amerikai kormánynál is jobban titkolózik a filmmel kapcsolatban, ami abból a szempontból nem meglepő, hogy hosszú hónapokon keresztül készült számos A-listás színésszel, így bármikor megeshetett volna, hogy valamelyikük véletlenül elárul egy kis részletet a filmről – de így, szerencsére, egyikük sem tud spoilerezni. Hiszen alig egy maroknyi ember van, aki tudja, mi is történik a filmben.

Ám a nagy biztonsági intézkedésnek még nincs itt vége – a filmből ugyanis a sajtó sem láthat sokkal többet, mint a színészek, vagyis egy mindössze 30 perces, összevágott részletet. A Marvel pedig azzal a hagyománnyal is szakít, hogy hetekkel a premier előtt megmutassák a filmet a kritikusoknak és a szakmának, mert ők is mindössze ezt a 30 perces konzervanyagot kapják majd meg – vagyis a Bosszúállók: Végtelen háború világpremierje valóban április 23-án lesz Los Angelesben. Addig egy élő ember sem láthatja a kész alapanyagot azon a pár készítőn kívül.

Ezen a ponton nehéz elképzelni, hogy maga a történet és a film valóban megérdemli-e ezt a némileg túltolt felhajtást (mégis: mi történhet benne, amitől majd jól leszakad az arcunk?), de ez pénzügyileg biztos, hogy jövedelmező: a még be sem mutatott film jó úton van afelé, hogy a valaha volt legnagyobb kasszasikerré váljon.

Több jegy kelt el a Bosszúállók 3-ra, mint az előző 7 Marvel-filmre összesen

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·