FILMEZZUNK.HU

Ütős sci-fi a láthatáron! Itt az Anon vadonatúj előzetese

3082

Anon (2018) – Előzetes

Piszkosul erősnek ígérkezik Clive Owen és Amanda Seyfried sci-fi thrillere. A szociális média korában  – amikor egyre több új platform és szolgáltatás érkezik egyre változatosabb formában, és egyre több cég ígérgeti, hogy nem fogja rossz célra felhasználni a személyes adatainkat, néha olyan vonzó dolognak tűnik csak úgy eltűnni a hálóból. Az Anon pont ezt az érzést dúsítja fel. – írja a mafab.hu

Anon (2018) - Előzetes

Andrew Niccol (Gattaca,” “Terminál,” “Lopott idő“) új thrillere a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor nincs magánélet, nincs privát szféra és anonimitás – a bűnözés pedig ennek köszönhetően megszűnőben van. A személyes emlékeket rögzítik, így mindenki tudhat mindent a másikról. Sal Frieland – Clive Owen alakításában – épp egy titokzatos gyilkosságsorozatban nyomoz, amikor belebotlik egy lányba (Amanda Seyfried), akit a rendszer nem ismer. Mintha csak a semmiből bukkant volna fel: nincs múltja, emlékei és neve – Sal pedig kezd rájönni, hogy a szép új világ nem a bűnözés végét jelenti, hanem épp az ellenkezőjét.

A techno-thrillert májusban mutatják be Görögországban és az Egyesült Királyságban, és nyáron érkezik a Netflixre Amerikában.

18 thriller, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·