FILMEZZUNK.HU

Agyeldobós előzetest kapott a Future World!

2399

Future World (2018) – Előzetes

James Franco valószínűleg Hollywood egyik legelfoglaltabb színésze, tavaly például több mint egy tucat filmen dolgozott (nem is beszélve a Fülledt utcák c. sorozatról) és idén is legalább ennyivel bővülhet a portfóliója, írja a Puliwood. Egy ezek közül a Future World nevezetű poszt-apokaliptikus thriller is, amely olyan érzetet kelt, mintha az Asylum gyártotta volna. Pedig valójában nem.

Future World (2018) - Előzetes

A Future World olyan, mintha egy ZS-kategóriás Mad Max lenne, amihez összeverbuváltak egy rakás ismertebb nevet: a főbb szerepekre James Franco, Milla Jovovich, Suki Waterhouse, Cliff “Method Man” Smith és Snopp Dogg írt alá, míg a rendezést maga Franco “érdeme”, akinek Bruce Thierry Cheung (C. K. Williams élete) segített ebben. A sztoriról azonban felesleges beszélnünk, nézzétek meg az első trailert és mindent tudni fogtok a filmről.

Persze lehet, hogy a Future World az “olyan rossz, hogy már szórakoztató” kategóriát lövi majd telibe a minőségével, mindazonáltal az, hogy május 25-én a válogatott mozikban és iTunes-on, valamint az Amazonon debütál, nos az nem kecsegtet sok jóval. Nektek mi a véleményetek róla?

A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · · ·