FILMEZZUNK.HU

Így fest a megfiatalított Nick Fury!

2956

Így fest a megfiatalított Nick Fury

A vadiúj Captain Marvel forgatásáról érkezett fotón Carol Danvers épp megmenti Nick Fury-t – akinek még megvan mind a két szeme, írja a mafab.hu. A Marvel legújabb filmje, a Bosszúállók: Végtelen háború már fut a mozikban, és már most megy a találgatás, hogy a Bosszúállók 4 hogyan kapcsolódik majd a történethez. De mielőtt ez kiderül, a rajongók még két filmmel lesznek gazdagabbak.

Nick Fury

A Hangya és a Darázs cselekménye közvetlenül a Végtelen háború cselekménye előtt játszódik, míg a Captain Marvel eredettörténetét bemutató film a ’90-es években. Az, hogy a történet a múltban játszódik, lehetőséget ad a stúdiónak arra, hogy régebbi karaktereket hozzon vissza a Marvel Comic Universe-be, mint Phil Coulson, Ronan és Korath – illetve a közönség találkozhat a fiatal Nick Fury-vel is. Bár a forgatás már javában folyik, a rajongók eddig nem láthatták, hogyan fest a kétszemű Nick Fury.

A nemrég megjelent fotókon viszont végre együtt látható a főszereplő Brie Larson és a Fury-t játszó Samuel L. Jackson – akit a végleges utómunkák során évtizedekkel fiatalítanak meg a filmhez. De nem is ez az igazán érdekes: hanem az, hogy Fury a Amerika Kapitány: A tél katonája című filmben elmondja, hogy amikor utoljára megbízott valakiben, akkor elvesztette az egyik szemét. Vagyis jó okunk van feltételezni, hogy a Captain Marvel cselekményéből kiderülhet, ki árulta el őt, és hogyan veszítette el a fél szemét.

A fotókon Larson a kapitány zöldes ruháját, vagyis a Kree-féle verziót viseli, a jelenetek pedig minden kétséget kizáróan a Földön játszódnak. Arról még nem tudni, hogy Danvers a történet szerint mikor ölti majd magára a Captain Marvel hivatalos és klasszikus, kék-piros ruháját – lehet, hogy az alkotók azt majd a Bosszúállók 4-re tartogatják.

Ezért maradt ki egy fontos karakter a Bosszúállók: Végtelen háborúból

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·