FILMEZZUNK.HU

Teljesen őrült a Deadpool 2 új trailere

13815

Deadpool 2 (2018) – Előzetes

Az első résznél is keményebbnek, nyersebbnek és humorosabbnak ígérkezik a folytatás. Itt a film új kedvcsinálója! Még tavaly áprilisban vált hivatalossá, hogy a szuperhősmozi kirobbanó sikerének hála lesz Deadpool 2, amelyet a 20th Century Fox stúdió akkori bejelentése értelmében ugyanaz a kreatív csapat lett volna hivatott tető alá hozni, amelyik az alapfilmet is készítette. Ez azt jelentette, hogy a forgatókönyvet ismét a Rhett ReesePaul Wernick duó írja, a produkciót megint csak Tim Miller rendezi és az antihőst továbbra is Ryan Reynolds játssza. Igen ám, csakhogy Miller kiszállt a produkcióból, melynél fogva a Fox fejeseinek sürgősen új rendező után kellett nézniük.

Deadpool (2016) - Ryan Reynolds

A választás végül a John Wick társrendezőjeként befutott David Leitchre esett, és úgy tűnik a megvalósítás, a kikacsintások, a humor és minden más marad ugyanaz, mint eddig. 

A stúdió a hivatalos szinopszisról is lerántotta a leplet, amit éppen annyira lehet komolyan venni, mint azt gondoltuk volna.

“Miután túlélt egy majdnem halálos szarvasmarhatámadást, Wade Wilson kávéházi szakács megpróbálja valóra váltani álmát, hogy ő lehessen Mayberry legdögösebb pultosa, és közben próbál megbirkózni elveszett ízlésével is. Igyekszik megtalálni életkedvét, egy fluxuskondenzátort, és közben nindzsákkal, a yakuzával és szexuálisan agresszív kutyákkal is megküzd világkörüli útja során. Ja, és még a család, a barátság és az ízek fontosságát is felfedezi, új kalandokba keveredik, és ismét méltó lesz “A világ legjobb szeretője” feliratú bögre birtoklására.”

A Deadpool második része 2018. június elsején érkezik a mozikba.

10 meghökkentő tény a Deadpool című filmről

(Forrás: hu.ign.com)

Mentés


Article Tags: · · · · ·