FILMEZZUNK.HU

Befutott Terry Gilliam Don Quijote-filmjének végső előzetese!

3881

The Man Who Killed Don Quixote (2018) – Előzetes

Cannes-ban mutatkozik be Terry Gilliam több mint két évtizede készülő filmje, melyhez befutott a várva várt végső trailer. Terry Gilliam húsz éve dolgozik idén debütáló filmjén, a The Man Who Killed Don Quixote-en, ez idő alatt már egy egészestés dokumentumfilmet is forgattak a produkcióról, ami végül az Amazonnál kötött ki, így valószínű a fesztiválokon kívül nem számíthatunk mozis forgalmazásra. – írja a mafab.hu

The Man Who Killed Don Quixote (2018) - Előzetes

A történet főhőse egy korosodó férfi, aki azt képzeli magáról, hogy ő Don Quijote, de nem ez az egyetlen furcsaság az életében. Egy reklámügynökség munkatársáról, Tobyról pedig úgy hiszi, hogy nem más, mint hű szolgálója, Sancho Panza. A duó a 21. és a 17. század közt kalandozva váratlan események sorozatának részese lesz, miközben egyre nehezebben tudják elválasztani a valóságot és a képzeletet.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Stellan SkarsgårdOlga KurylenkoAdam DriverSergi LópezJordi MollàJonathan Pryce és Rossy de Palma. A The Man Who Killed Don Quixote idén debütál az Amazonon.

10 film a legváratlanabb befejezéssel

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·