FILMEZZUNK.HU

Vadonatúj előzetest kapott a Tini Titánok-mozifilm!

2533

Teen Titans Go! To the Movies (2018) – Előzetes

A népszerű rajzfilmhősök hamarosan a mozivásznon is bizonyíthatnak első egész estés filmjüknek hála, amihez most új előzetes érkezett, írja a hu.ign.com. A 2003 és 2006 között futó Tini Titánok című rajzfilmsorozat a Cartoon Network egyik legnépszerűbb címe volt, amiből aztán néhány éve spin-off készült Teen Titans Go! címmel – ennek az egész estés, mozivászonra készült változata kerül hamarosan bemutatásra az Egyesült Államokban, és kis szerencsével találunk is, bár erről egyelőre nincsenek információink.

Teen Titans Go! To the Movies (2018) - Előzetes

Ha bárkinek eszébe jutna firtatni a film létjogosultságát, idéznénk az első előzetesnarrációját, miszerint ha Aquaman kaphat saját filmet, akkor bárki kaphat. Erre a jeligére készült el az eddigi képsorok alapján szórakoztató, a sorozat szellemiségét megidéző egész estés változat, amihez most érkezett néhány, Az Igazság Ligájánakfinoman odaszóló plakát, valamint egy új előzetes is.

És ha mindez nem volna elég, hőseink még a Jimmy Kimmel műsorából ismerős “Mean Tweets” mintájára fel is olvasnak néhány, nem túl pozitív véleményt, ami még az első előzetesre érkezett – nem mindenki volt ugyanis elragadtatva a látottaktól, és egyáltalán a mozifilm ötletétől. Hogy aztán az egész produkciónak mennyire van létjogosultsága valójában, azt úgyis a nézők döntik el a kasszáknál júliusban.

Magáról a sztoriról annyit érdemes tudni, hogy míg senki nem veszi komolyan a Tini Titánokat – amolyan metapoénként filmet sem akarnak forgatni róluk -, egyszer csak mégis ők lesznek a világ legfontosabb hősei, mikor megjelenik Deadpool… izé, Slade, és minden hőst az uralma alá hajt, kivéve Robint és a többieket. Ők pedig a saját játékszabályaiknak megfelelően vágnak vissza.

7 film, amiért érdemes lesz moziba menni májusban

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·