FILMEZZUNK.HU

7 film szombat estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

8276

Filmajánló szombat estére (05.12.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó volt a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! Ma este kuckózz be pár szuper film társaságában!

Nyomás utána! (Film+, 18:25)

A humorral és izgalommal átszőtt film az immár klasszikusnak számító páros, Bud Spencer és Terence Hill stílusában készült. Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok.

8 meglepő érdekesség a Nyomás utána! című filmről

Távkapcs (Mozi+, 18:50)

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi járni a maga útját. Egy idő után egyre inkább úgy tűnik, Michael már nem ura a hirtelen kapott hatalmának, kiszolgáltatottságának pedig komoly tétje van…

Távkapcs (Click, 2006)

Megjött apuci (TV2, 18:55)

Amikor Dusty (Mark Wahlberg) egykori felesége újra férjhez megy, a férfi belép a nő életébe, melyet szándékában áll fenekestül felforgatni. A mostohaapa, a jólelkű Brad még nem is sejti, mekkora rivalizálás veszi kezdetét Dusty érkezésével.

Megjött Apuci (Daddy's Home, 2015)

A galaxis őrzői (Film+, 20:40)

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és raboló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista, Ronan (Chris Pratt) szeretne megszerezni magának világuralmi terveihez. Mikor Peter rájön, milyen veszély fenyegeti az univerzumot, úgy dönt, félreteszi önös érdekeit, és szövetséget köt négy nála is különösebb szerzettel, Rockettel (Bradley Cooper), a beszélő mosómedvével és fegyverszakértővel, Groottal (Vin Diesel), a mozgó és beszélő fával, Gamorával (Zoe Saldana), a kegyetlen bérgyilkosnővel, és Drax-szal (Dave Bautista), a nem túl éleseszű, de annál elszántabb bosszúállóval.

A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·