FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp majdnem verekedésbe bonyolódott új filmje forgatásán

Johnny Depp majdnem verekedésbe bonyolódott új filmje forgatásán

1680

Johnny Depp majdnem verekedésbe bonyolódott új filmje forgatásán

Bár Johnny Depp még mindig az egyik legnagyobb név Hollywoodban, és karrierjét még jó eséllyel meg lehet menteni, úgy tűnik, hogy viselkedése egyre inkább problémásabb, írja a mafab.hu. Ahogy azt a legutóbbi eset is jól példázza: legújabb filmje forgatásán a sztár megpróbált megütni egy stábtagot, miután az egész forgatási napot ivással töltötte.

A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

LAbyrinth című filmet jelenleg forgatják Los Angelesben, és a színész egy jelenetre átvette a rendezést a rendező Brad Furmantól. A kérdéses jelenethez lezártak egy egész utát a városban (minden bizonnyal jelentős összegért), Depp pedig számos barátját és ismerősét válogatta ki hozzá. A gond abból adódott, hogy a színész több különböző forrás szerint egész nap ivott és szívott, és nagyjából semennyit sem dolgozott az anyagon. Amikor a stáb helyszínfoglalási engedélye a végéhez közeledett, a helyszínbiztosításért felelős szakember jelezte rendezőnek, hogy lassan csomagolniuk kell, és emiatt vitába keveredett a színésszel, aki nem csak kiabált, de meg is próbálta ütni a stábtagot.

A helyzet szerencsére a többiek higgadtsága miatt nem fajult el, a helyszínfelelős annyiban hagyta a dolgot, Deppet pedig szépen arrébb vitték. A rendező Furman még meg is védte őt: kiváló tehetségnek és szakembernek nevezte, az esetet pedig a forgatások stresszes mivoltára fogta. Sem Depp, sem a szóvivője nem kommentelték az esetet.

Johnny Depp sokáig az egyik legígéretesebb színésznek számított Hollywoodban – ám az elmúlt időkben a sajtó főleg magénéleti botrányától, alkoholproblémáitól és válásától volt hangos, illetve sikerült jó pár szereppel alaposan mellényúlnia. A most LAbyrinth mellett hamarosan a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben láthatjuk – és ki tudja, talán sikerül visszatornásznia magát arra a polcra, ami csak a legnagyobbaknak jár.

10 legjobb Johnny Depp film, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·