FILMEZZUNK.HU

Mr. Irdatlanék visszatérnek: itt A HIHETETLEN CSALÁD 2 új előzetese

6481

A hihetetlen család 2 (Incredibles 2, 2018) – Előzetes

Majdnem másfél évtizedet kellett várni Brad Bird Oscarral jutalmazott családi animációjának folytatására. 2018-ban érkezik a mozikba Irdatlan úrék legújabb kalandja. A hihetetlen család a Pixar hatodik filmje volt, Magyarországon tizenhárom évvel ezelőtt, 2004 novemberében mutatták be. A film 2005-ben elnyerte a legjobb animációnak járó Oscar-díjat (három év múlva a L’ecsóval Bird bezsebelte második Oscarját is), és még abban az évben, a DVD-kiadáshoz készült egy ötperces rövidfilm is Furi-támadás címmel.

A hihetetlen család

A kisfilm a szupercsalád legkisebb tagjának, a kisbaba Furinak kalandjait meséli el, pontosabban azt, ahogy a baba felismeri addig rejtett szuperképességeit. A Hihetetlen családban ugyanis mindenki úgy hiszi, a família legifjabb tagja – ellentétben rokonaival – teljesen átlagos.

Animációs film folytatását talán sosem előzte meg akkora várakozás, mint A hihetetlen család esetében. Igaz, hogy a Pixar számtalan felejthetetlen alkotással gazdagította a filmvilágot az elmúlt évtizedekben, Hihetetlenék kalandját a közönség és a szakma egyaránt szívből imádta – ez magyarázza a 97 százalékos Rotten Tomatoes értékelést, valamint a büdzsét közel hétszeresen visszahozó bevételeket is. A hihetetlen család 2. július 19-én debütál a hazai mozikban.

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

(Forrás: Origo)


Article Tags: · ·