FILMEZZUNK.HU
Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War, 2018) - Előzetes

Ezért maradt ki a trailerben látható jelenet a Bosszúállók 3-ból

3643

Ezért maradt ki a trailerben látható jelenet a Bosszúállók 3-ból

Bosszúállók: Végtelen háború bemutatása óta uralja a mozipénztárakat, és tarol szerte a világon – ám néhány szemfüles rajongónak van pár kérdése a kész anyaggal kapcsolatban, írja a mafab.hu. Például: miért maradt ki jó pár jelenet a kész filmből, ami bekerült az előzetesbe?

Bosszúállók: Végtelen háború kritika

Persze a rendezőpárosnak, Anthony Russonak és Joe Russonak mindenre megvannak a válaszaik – nem véletlenül övezte és övezi most is a filmet igen nagy titkolózás. A Végtelen háború tehát afféle okosan felépített, minden részletre kiterjedő, világraszóló marketingakció végeredménye, ami tulajdonképpen egy film – de amiben rengeteg dolgot alárendeltek a hírverésnek.

Többek között ez a helyzet az előzetessel is: ha spoliermentesen szeretnénk fogalmazni (próbálunk), akkor az történt, hogy a két testvér az előzeteshez is úgy állt, mint egy külön anyaghoz: vagyis azután, hogy még a szereplők is kamu forgatókönyvet kaptak, hogy ne tudják, mi történik a végleges filmben, még a trailert is úgy pakolták össze, hogy ne derüljön ki belőle, merre is halad majd a történet. Így sok olyan jelenetet forgattak le adott esetben olyan szereplőkkel, amik és akik végül nem kerültek bele a végleges történetbe. A rendezők elmondása alapján azért, mert ma már nagyon nehéz úgy megcsinálni egy előzetest, hogy az csalogató is legyen, de a poénokat se lője le. Tehát a megoldás: olyan előzetest készíteni, amit nem a film jeleneteiből vágnak össze.

Hatalmas pazarlásnak tűnhet külön masszív büdzsét fenntartani erre, ám ha a film teljes költségvetését (és eddigi bevételeit) nézzük, akkor azért lehanyagolható összegről van szó. Ráadásul: biztos, hogy az előzetest másodpercről másodpercre kielemző szakértők is kapnak valami újat az arcukba, amikor leülnek a film elé. Okos húzás.

Rekordidő alatt lépte át az 1 milliárd dollárt a Bosszúállók 3!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·