FILMEZZUNK.HU

5 dolog, amit nem tudtál a Mamma Mia! sztárjáról

3136

Amanda Seyfried érdekességek

Igazán sokoldalú sztár Amanda Seyfried: színésznő, aki táncolni és énekelni is tud – ellentétben azokkal, akik csak ezt hiszik magukról. Amandát legközelebb a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Hazai bemutató: 2018. július 19.) című zenés filmben láthatjuk, amelyben megismerjük a nagy sikerű első rész szereplőinek előéletét és a jelenben is folytatódik a történetük.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

1) Imád kötni. Mostanában főleg kislányának, Nina Rainnek köt sapkákat és cipőket, de korábban még a forgatási szünetekben is rögtön előkapta a két tűt.

2) Preparált állatokat gyűjt, a pillangóktól a kitömött kecskéig. Ezt a műfajt igazi művészetnek tartja.

3) Gyönyörű hajzuhatagát csak egy-két hetente mossa. Szerinte pont ez a titka: nem rongálja vegyszerekkel vagy gyógynövény-kivonatokkal, hanem hagyja a maga természetes formájában.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

4) Utálja a szemöldökét, szeretné, ha dúsabb lenne. Ezen úgy igyekszik segíteni, hogy árnyékolással próbálja optikailag megnövelni.

5) Legendásan vékony, de ennek nincsen különleges trükkje. Nem diétázik és nagyon szereti az édességet, mégsem hízik. Úgy tartja feszesen a testét, hogy napi 45 percet ellipszistrénerezik.

15 szívmelengető film, ha nem bírsz kikelni az ágyból

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·