FILMEZZUNK.HU

5 gonosz pletyka Tom Cruise-ról, amikből egy szó sem igaz

2946

Tom Cruise pletykák

Ha felizgatná magát a pletykák miatt, Tom Cruise egyfolytában perelhetné a bulvárlapokat. (Néha azért pereli is.) Az utóbbi pár hónapban már öt hajmeresztő kitaláció jelent meg róla.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

1) Az OK! Magazin azt írta, Cruise eltiltotta exnejét, Katie Holmest az idei Met Gáláról, mivel annak témája a katolicizmus volt, a színésznő pedig katolikushoz méltatlan módon vált el tőle. Ebből persze egy szó sem igaz.

2) A New Idea magazin arról cikkezett, hogy Cruise a 80 éves Jane Fondával jár. A nevetséges ötletet az adhatta, hogy mindketten felléptek a CinemaCon mozis fesztiválon. A pletykának semmi alapja sincs.

3) A Star magazin arról fantáziált, hogy Cruise kilép a szcientológia egyházból, hogy visszakaphassa kislányát, Surit. Erről szó sincs.

Katie Holmes és Tom Cruise

4) A National Enquirer azt közölte, hogy Cruise és Elizabeth Moss színésznő járnak. Valójában csak annyi kapcsolat van közöttük, hogy mindketten szcientológusok.

5) Ugyanez a magazin korábban arról adott hír, hogy Cruise nagyon haragszik Katie Holmesra, mert hozzá akar menni Jamie Foxx-hoz. Ők ketten tényleg járnak, de eszük ágában sincs összeházasodni.

Nyáron bizonyára még hajmeresztőbb pletykákra számíthatunk, mert kijön Tom Cruise új szuperprodukciója, a Mission: Impossible – Utóhatás (Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.), és a magazinok ki akarják majd használni a rá irányuló figyelmet. Mint az előzetesekből már kiderült, az Utóhatásban még extrémebb kaszkadőrmutatványok lesznek láthatók, amelyek során Cruise egyszer meg is sérült.

Tom Cruise súlyos sérülése miatt hónapokig áll a Mission Impossible 6 forgatása

(UIP hírek)


Article Tags: · · · ·