FILMEZZUNK.HU
9 film, amit még Leonardo DiCaprio sem élt túl

9 film, amit még Leonardo DiCaprio sem élt túl

22754

Leonardo DiCaprio összes filmes halála

Alábbi összeállításunkban ezúttal azokat a filmeket gyűjtöttük össze, melyekben a Leonardo DiCaprio által alakított karakter életét veszti. Volt miből válogatni. Vigyázat, erős SPOILER veszély!

1. A nagy Gatsby (The Great Gatsby, 2013)

Bármit elérhetsz, amit akarsz, mindent szabad, a lehetőségeid száma végtelen – ez Amerika a húszas években. Itt, pontosabban New York környékén él Jay Gatsby, egy rettenetesen gazdag férfi. Voltaképpen Senki nem tud róla semmit. Nem tudják, hogyan tett szert ekkora vagyonra, vagy hogy egyáltalán honnét jött, milyen volt az élete. Gatsby mottója: élj a mának! Gyönyörű villájában luxuspartikat szervez, ahol a csapból is pezsgő folyik, Gatsby pedig élvezettel tekint végig a megrészegedett embertömegen. A zárkózott férfi végül újonnan megismert szomszédjának nyílik meg, akinek bevallja, hogy életének mi is volt a fő mozgatórugója: fiatalon beleszeretett egy lányba, akit azóta is próbál visszaszerezni.

Leonardo Dicaprio - A nagy Gatsby /Great Gatsby, 2013/

Leonardo DiCaprio halála:
Gatsby egy súlyos félreértés áldozatává vált, amikor kilépve a medencéjéből George Wilson hátba lövi, mivel azt hitte, hogy lefeküdt a feleségével.

2. Django elszabadul (Django Unchained, 2012)

A déli államok területén, két évvel a polgárháború előtt a német származású profi fejvadász, egykori fogorvos dr. King Schultz (Christoph Waltz) felszabadítja Djangót (Jamie Foxx), akivel nagy sikereket érnek el.  Elhatározzák, hogy együttes erővel megkeresik Django feleségét, Broomhildát (Kerry Washington), aki a gazdag ültetvényes, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) szolgálója.  A fejvadászok egy hazugsának köszönhetően bejutnak a birtokra, azonban amikor a házigazda hűséges rabszolgája (Samuel L. Jackson)  gyanút fog, választaniuk kell a túlélés és az önfeláldozás között.

Django elszabadul (Django Unchained, 2012)

Leonardo DiCaprio halála:

Calvin (DiCaprio) nem hajlandó elengedni Djangot és Schultzot kézfogás nélkül, de ez lett a veszte. Schultz golyót röpített a mellkasába.

3. J. Edgar – Az FBI embere (J. Edgar, 2011)

J, Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) az amerikai történelem egyik legvitatottabb személyisége. Az FBI vezetőjeként vasfegyelemmel igyekezett rendet tenni az országban a huszadik század elején, ám saját életében olyan sötét titkok lapultak mindvégig, amelyek örökre összetörték volna a híres-hírhedt államférfi és kérlelhetetlen igazságtevő képét.

J. Edgar - Az FBI embere (J. Edgar, 2011)

Leonardo DiCaprio halála:

Clint Eastwood filmjében DiCaprio nagyon kitett magáért, látszott, hogy az Oscarért dolgozik, amikor eljátszotta az FBI alapítóját, aki bár megélte az öregkort, de végül szívinfarktus vitte el.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·