FILMEZZUNK.HU
9 film, amit még Leonardo DiCaprio sem élt túl

9 film, amit még Leonardo DiCaprio sem élt túl

22841

4. Véres gyémánt (Blood Diamond, 2006)

Solomont elválasztották a családjától, és gyémántmezőkön dolgoztatták. Egy nap rálel egy drágakőre, ami tudja, hogy a jobb élet reményét jelentheti számár. Amikor Archer, a volt zsoldos megtudja ezt, egy újságírónő közvetítésével a férfi mellé szegődik, abban bízva, hogy ha jó üzletet kötnek, ő is pénzhez jut, és végre elhagyhatja Afrikát. Az események azonban nem várt fordulatot vesznek, amikor mindekettejük élete veszélybe kerül.

Véres gyémánt (Blood Diamond, 2006)

Leonardo DiCaprio halála:

Archer egy tűzharcban golyót kap, de halála előtt még megmenti társa életét, és neki ajándékozza a ritka gyémántot, hogy annak segítségével jobb életet biztosíthasson keserű sorsú családjának.

5. A tégla (The Departed, 2006)

Úgy tűnik, a maffia túlságosan is jól értesült a rendőrség ügyeiben, ezért a fiatal rendőr, Billy Costigan beépül Frank Costello maffiavezér szervezetébe, hogy lebuktassa a téglát. Csakhogy eközben egy másik rendőr, Colin Sullivan épp azon dolgozik, hogy elhárítsa magáról a gyanút. Azonban amikor megkezdődik kettejük macska-egér játéka, kiderül, hogy sokkal több forog kockán, mint kettejük élete.

A tégla (The Departed, 2006)

Leonardo DiCaprio halála:
Leonardo DiCaprio három Scorsese filmet élt túl, de negyedik alkalommal már nem úszhatta meg. Mielőtt tisztára moshatná a nevét, fejbe lövik.

6. Titanic (1997)

A XX. szazad kezdetén megépítik a kor legnagyobb tengeri hajóját, a Titanicot. 1912. április 10-én a Titanic elindul Southampton kikötőjéből, hogy két megállással végül megérkezzen New Yorkba. A luxushajó a figyelmeztetések ellenére nem tudja elkerülni az ütközést egy jégheggyel, így két nappal az indulás után, fedélzetén több száz utassal elsüllyed.

Kate Winslet - Titanic

Leonardo DiCaprio halála:
Rose-nak a Titanic elsüllyedése után sikerül felkapaszkodnia a vízen úszó fadarabra, de a szerelmét játszó DiCaprionak már nem jut hely, aki feláldozza magát, és a jeges vízben elmerülve életét veszti.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·