Optimus Fővezér szóló filmje követheti az Űrdongót

Optimus Fővezér szóló filmje követheti az Űrdongót

1848

Optimus Fővezér szóló filmje követheti az Űrdongót

A Transformers filmek jövőjét jelenthetik az önálló kalandok. Legközelebb akár Optimus Fővezér is csilloghat a rivaldafényben. Az idén decemberben érkező Űrdongó mozi igyekszik újra felfelé ívelni a Transformers franchise pályáját, ami részről-részre egyre nagyobbakat bukfencezik a lejtőn, írja a Puliwood. A sárga Autobot szólózásának első előzetese láttán újra elgondolkodtunk rajta, hogy talán van még keresnivalója ezeknek a filmeknek a mozikban, ám az elődöket szem előtt tartva ezt sem várjuk fenntartások nélkül. Ha azonban mégis bejönne az új irány, akkor még több hasonló alkotásra számíthatunk, amelyekkel kapcsolatban már most vannak ötletek.

Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight)

A Transformers filmek állandó producere, Lorenzo di Bonaventura beszélt egy kicsit az Űrdongóról és a “szóló-modell” lehetséges folytatásáról. Optimus Fővezér önálló filmjével kapcsolatban így nyilatkozott:

“Nagyon szeretném elkészíteni azt. Nagyságrendekkel különbözne az Űrdongó filmtől, de éppen ettől lenne más és érdekes. Ha nem változtatsz semmin akkor azzal is kockázatot vállalsz. Csinálhatsz bármit, egy ilyen hatalmas és drága film mindig kockázatos lesz, szóval miért is ne változtatnánk meg az egész formulát és nézzük meg mi lesz?”

Ezen filmek mögött a játékiparnak is hatalmas szerepe van. A Paramount nemrégiben bővítette ki üzleti kapcsolatát a Hasbroval és alapították meg a Allspark Pictures-t, amelynek egyedüli feladata olyan filmeket gyártani, amelyek kapcsolódnak a termékeikhez. Ennek fényében biztosak lehetünk abban, hogy a Transformers filmek nem fognak eltűnni a piacról, sőt még több hasonló franchiseal találkozhatunk majd hiszen többek között tervben vannak G.I. Joe, Dungeons and Dragons, M.A.S.K. és Power Rangers filmek is.

Űrdongó – EXKLUZÍV magyar előzetes

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download