Öt gyerekre hajt a Szikla

3345

Öt gyerekre hajt a Szikla

Nemrég született meg Dwayne Johnson harmadik gyermeke, de alighanem itt még nem áll meg. Legalábbis akkor, ha komolyan vesszük legutóbbi Instagram-bejegyzését. A Sziklának becézett sztár kollégájának gratulált: James Van Der Beek – a Dawson és a haverok címszereplője – ötödik gyermekét, Gwendolynt köszöntötte, természetesen egy Instagram-posztban.

Elhalasztotta esküvőjét a Szikla

Szikla ezt üzente neki: „Haha, tökéletes. Gratulálok, barátom, az ötödikhez. Bele kell húznom, ha utol akarlak érni. Szorgalmasan gyakorlok.” Johnson nyomatékul a #NewbornChallenge – újszülött-kihívás – megjegyzéssel zárta üzenetét, azaz tényleg felvette az apasági kesztyűt.

Dwayne Johnsont hamarosan újabb izgalmas akciófilmben láthatjuk. A Felhőkarcolóban (Hazai bemutató: 2018. július 12.) családját kell kimentenie a világ legmagasabb épületéből, amelyet terroristák gyújtottak fel. A neten nagyon aktív Szikla természetesen nem hagyott ki egy jó poént. A minap világszenzációt keltett egy mosómedve, amely felmászott egy minnesotai felhőkarcolóra. Johnson újra posztolta Instagram-oldalán a Felhőkarcoló plakátját, amelyen fél kézzel kapaszkodik a tátongó mélység felett, és mémesítette: odaphoshopolt egy mosómedvét a hátára.

*scroll left and haters will say it’s photoshopped. They can’t stop your shine homie #MPRraccoon #SKYSCRAPER

A post shared by therock (@therock) on

Dwayne Johnson az Alvásdeficites Kommandó élére állt

(UIP hírek)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download