Erről fog szólni a Bosszúállók 4?

Így készültek a Bosszúállók: Végtelen Háború legdrámaibb jelenetei

1665

Bosszúállók: Végtelen Háború – így készültek a film legdrámaibb jelenetei (SPOILER)

Két videó érkezett, amelyben a film néhány sokkoló és megható jelenetének elkészülte tekinthető meg. Vigyázat, spoilerek! Lassan 2 hónap telt el, hogy berobbant a mozikba a Marvel Moziverzum eddigi legnagyobb alkotása, a Végtelen Háború, mely valóban azt hozta, amit a készítők, Joe és Anthony Russo ígértek: egy nagyszerű főgonoszt, sokkoló történéseket és minden eddiginél több elhalálozást, írja a Puliwood.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

Persze a rajongók az elején még kételkedtek ebben, éppen ezért döbbenthette meg sokukat, amikor a Josh Brolin által megformált Thanosnak sikerült végrehajtania tervét, és egy csettintéssel elporlasztotta az univerzum népességének felét, köztük az olyan hősöket is, mint Pókembert, Fekete Párducot, az Őrzők többségét és még sorolhatnánk.

Persze ahogy már a filmben is tett rá utalást Doctor Strange, ez volt az egyetlen esélyük, így valószínű, hogy az elesettek közül sokak visszatérnek majd a Bosszúállók 4-ben, vagy akár azután. Viszont amíg ez ki nem derül, marad a találgatás és a teóriagyártás, de addig is: érkezett most nemrég két videó, mely a már említett drámai jelenetek elkészüléséről szólnak, benne Pókember szívszorító pillanatával, valamint a Thanosszal való egyik összecsapással.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download